Δήλωση υποψηφιότητας Κατερίνας Δαδαμόγια για τις περιφερειακές εκλογές

8 Απριλίου 2019
20:50

 

Μια περιφερειακή αρχή προκειμένου να επιτελέσει επιτυχώς το ρόλο της οφείλει να λειτουργεί και με όρους επιχειρηματικότητας. Να διαθέτει όραμα ώστε να βλέπει μακριά , γνώση ώστε να εκτελεί στοχευμένες παρεμβάσεις , οργάνωση και σχεδιασμό ώστε να χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα διαθέσιμα εργαλεία για να πετύχει τους στόχους της.

Ο Γιώργος Κασαπίδης οραματίστηκε μια στρατηγική ολοκληρωμένης ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης βασισμένη στην αποδεδειγμένη εμπειρία του. Η πολυετής συνεργασία μας στο αντικείμενο αυτό και η διάθεσή μου να συνεισφέρω στον τόπο μου, αποτέλεσαν ισχυρά κίνητρα ώστε συμπορευθώ μαζί του.

Έχοντας επίγνωση της ευθύνης δηλώνω ότι είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και ζητώ τη στήριξή σας στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Αλλάζουμε Πορεία” του Γιώργου Κασαπίδη της Π.Ε. Κοζάνης.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Ο πατέρας μου είναι ο Γιώργος Δαδαμόγιας, ο οποίος είναι συνταξιούχος επιχειρηματίας στο χώρο των οικοδομικών υλικών και η μητέρα μου η Θεοδώρα Γκέτζιου-Δαδαμόγια , η οποία είναι οδοντίατρος και δραστηριοποιήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και στα ιατρεία του ΙΚΑ Κοζάνης.

Σπούδασα στην Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ., συνεχίζοντας τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο αντικείμενο “Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής” και αργότερα στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο αντικείμενο “Διασφάλιση Ποιότητας”. Έχοντας παράλληλο ενδιαφέρον για τον τομέα της εκπαίδευσης, αποφοίτησα από την ΑΣΠΑΙΤΕ ενώ παράλληλα πιστοποιήθηκα από τον ΕΟΠΠΕΠ ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Είμαι ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ και στο μητρώο εισηγητών ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Υπέρμαχος του θεσμού της δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια εξειδίκευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στα αντικείμενα της κλινικής διατροφής, του μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων, της διοίκησης νοσοκομείων και της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας συνεργαζόμενη με Ο.Τ.Α. και με ιδιωτικό ΙΕΚ. Παράλληλα ασχολούμαι με τη συμβουλευτική και την εκπόνηση μελετών ISO και HACCP για επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων καθώς και με την κατάρτιση του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων και των νέων αγροτών, σε συνεργασία με ΚΕΚ. Κατά το παρελθόν έχω εργαστεί σε αγροτικά κτηνιατρεία της ΠΕ Κοζάνης (Κοζάνης και Σερβίων), στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο Κοζάνης, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στον ΟΠΕΚΕΠΕ Δυτ. Μακεδονίας, στον ΕΛΟΓΑΚ, στην ΕΑΣ Κοζάνης και σε ιδιωτικό κτηνιατρείο.

Έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά και επιστημονικά θέματα του κλάδου μου, εκλέγομαι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Δυτικής Μακεδονίας από το 2011. Τα τελευταία τέσσερα έτη κατέχω τη θέση του Γενικού Γραμματέα.
Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αρωματικών Φυτών και Οπωροκηπευτικών Βοΐου κατά την περίοδο 2013-2017, κατέχοντας τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Εκπροσωπώ το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Μιλάω Αγγλικά, Γερμανικά και Τούρκικα.

18 σχόλια

  • συγχαίρω για τα προσόντα σας και την επιλογή σας. Θα δικαιωθείτε.

    Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία μας πρωτίστως είναι επανάσταση ήθους. Και ο Κασαπίδης θα τα καταφέρει.

  • Απίστευτη άνεση ομιλίας στο κοινό. Και χωρίς να τα έχει γράψει σε χαρτί.
    Τολμώ να πω η καλύτερη παρουσία στο εκθεσιακό στα Κοιλα.
    Μου έκανε το κλικ.
    Ολόψυχα καλή επιτυχία

  • Ένας εξαιρετικός άνθρωπος μια καταξιωμένη επιστήμονας που έχει να προσφέρει πολλά. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

  • Τι γίνετε;;
    Στο ψηφοδέλτιο Κασαπίδη μόνο γεωπόνοι και κτηνίατροι μπορούν να συμμετέχουν;;
    Οι υπόλοιποι πού;

    • Μάλλον δεν το μελετησες καλά. Έχει από ΔΕΗ, δικηγόρους, μηχανικούς, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς κ.α.

  • Στηρίζουμε νέους επιστήμονες με όρεξη για δουλειά!!!
    Καλή επιτυχία Κατερίνα- καλή επιτυχία κ Κασαπιδη!!!!!!

  • Ένα αξιόλογο άτομο με κοινωνική και ακαδημαϊκή μόρφωση,που μπορεί πολλά να προσφέρει στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση!Εξαιρετική η επιλογή του κ. Κασαπίδη! Καλή επιτυχία! Το αξίζεις πραγματικά!

  • Κατερίνα, νιώθω περήφανος που σε είχα μαθήτρια για τρία χρόνια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης και δικαιούμαι να εκφραστώ δημόσια για την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, την επιμέλειά σου, την τυπικότητα, την εργατικότητα και το σπάνιο καθαρό μυαλό σου!!! Με τη βέβαιη, θέλω να πιστεύω και εύχομαι, εκλογή σου στο νέο Περιφερειακό συμβούλιο, η Περιφέρεια θα βγει πολλαπλά ωφελημένη και θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρεις πολλά στον τόπο σου!!!
    καλή σου επιτυχία
    Με όλη μου την εκτίμηση και σεβασμό προς το πρόσωπό σου
    Νίκος Φροντιστής
    Συνταξιούχος Δάσκαλος

  • Ένα αξιόλογο και ικανό άτομο το οποίο μπορεί να προσφέρει πολλά. Κατερίνα σε στηρίζουμε. Καλή επιτυχία και εύχομαι τα καλύτερα.

  • Όσοι σε γνωρίζουμε εχουμε να πούμε μόνο θετικά λόγια για την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και για το επιστημονικο σου υπόβαθρο.
    Ειλικρινά είσαι ένας άνθρωπος που θα μπορέσει να προσφέρει σε όλη την περιφερεια τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στον τομέα των τροφίμων.
    Στο χέρι όλων μας είναι να σε στηρίξουμε για να δούμε πρόσωπα αξια να μας εκπροσωπούν.
    Καλή σου επιτυχία Κετερινα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.