Στους 10 Δήμους που βραβεύτηκαν απο την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και πάλι ο Δήμος Κοζάνης

9 Απριλίου 2019
21:46

Ο Δήμος Κοζάνης για άλλη μια χρονιά διακρίθηκε μαζί με άλλους Δήμους της χώρας μας για τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας απο το 2002 έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ΄επέκταση για τη διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους, αλλά και την προώθηση της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, στο κτίριο της παλιάς Βουλής επί της Σταδίου στην Αθήνα παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κοζάνης, κ. Γρηγοριάδης Γιάννης και Δεσποτίδης Κώστας.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις συλλογικότητες, αλλά και τους συμπολίτες μας που βοήθησαν, σε συνεργασία με το Δήμο στο να αποσπάσουμε αυτή τη διάκριση.

 

Ένα σχόλιο

  • Μεταξυ τους αλληλοσυγχαίρονται και αλληλοβραβεύονται… για να ακούγονται.Ομως αν ρωτησει καποιος τον απλό κοσμο στην αγορα το Σάββατο αναθεμα αν ξερει το αντικείμενο της βραβευσης μας 1 στου 1000 ερωτώμενους … οπότε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.