Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βοριαζίδη Θεοχάρη με το συνδυασμό “ΕΛΠΙΔΑ” της Γ. Ζεμπιλιάδου

11 Απριλίου 2019
09:27

Όταν νέοι άνθρωποι, με ήθος και δυναμισμό συμμετέχουν ενεργά στα κοινά, εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το μέλλον του τόπου, συνδιαμορφώνουν τις λύσεις και δηλώνουν παρών στην κρισιμότερη μάχη για την Περιφέρεια μας, τότε υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ.

Καλώς ήρθες Χάρη στην ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ !!!

Βοριαζίδης Θεοχάρης

Γεννημένος στην Γερμανία με γονείς την Μαρία και τον Κωνσταντίνο Βοριαζίδη, κατάγεται από την Ακρινή Κοζάνης, είναι παντρεμένος με την Λευκοθέα Δόση και έχουν τρία παιδιά.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου λαμβάνοντας το πτυχίο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, γνωρίζει Γερμανικά και είναι εργαζόμενος υπάλληλος στα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών του Δήμου Κοζάνης.

Υπήρξε Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων ΚΕΠ και του Σωματείου Βορείου Ελλάδος

Είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου και για πολλά χρόνια ασκεί το επάγγελμα ενεργά καθώς ο αθλητισμός είναι και θα είναι το μεγαλύτερο πάθος του.

Προσωπική Δήλωση

Συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές γιατί πρέπει επιτέλους η περιοχή μας να οδηγηθεί στην ανάπτυξη και η ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, να βελτιωθεί. Στα ζητήματα της ενέργειας, της επιχειρηματικότητας, της ανεργίας, της αγροτιάς και της σωστής διαχείρισης των επενδυτικών προγραμμάτων, δεν χωράνε κομματικές αποχρώσεις.

Εκεί οι απόντες του τόπου μας δεν έχουν θέση γιατί διαχρονικά υπήρξαν παρατηρητές των δυσμενών εξελίξεων στην περιοχή, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να δέχεται όσους πολιτικά συνταξιοδοτούνται και δεν είναι επαρκής για την κεντρική πολιτική διοίκηση.

Σήμερα όλοι στηρίζουμε την επικεφαλής μας την Ζεμπιλιάδου Γεωργία γιατί έχει τις γνώσεις, στηρίζεται στην ομαδική εργασία και έχει στόχο να δημιουργήσει για την Περιφέρεια μας, τις κατάλληλες υποδομές, απαραίτητες για τις σύγχρονες μορφές διοίκησης

Γραφείο τύπου

4 σχόλια

  • Αγαπητέ μου φίλε Χάρη καλώς πράττεις και θέλεις να προσφέρεις στα κοινά αλλά επέτρεψε μου να διαφωνήσω για την δεδομένη χρονική στιγμή παρόλα αυτά σου εύχομαι καλή προσωπική επιτυχία γιατί είσαι πάρα πολύ καλό παιδί και σωστός οικογένειαρχης..

  • Σοβαρή και ουσιαστική υποψηφιότητα. Χάρη σου εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου. Τσολεριδου Ηλιανα

  • Σε θυμάμαι σαν χθες. Με όραμα, πύρινο λόγο, εκφραστικές κινήσεις, δυναμικό βλέμμα να πρωτοστατείς για τις ανάγκες των εργαζομένων στα ΚΕΠ. Εργασιομανής και μαχητής της προσπάθειας ανάδειξης προβλημάτων, καταστάσεων και πραγμάτων χάραξες το δρόμο και σκάλισες το όνομά σου στο δρόμο που διανύουν σήμερα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.
    Την αγάπη σου για τα κοινά την ξέρω, όπως γνωρίζω πολύ καλά πως αν εκλεγείς θα είσαι αγωνιστής μιας και μόνης προσπάθειας. Αυτής της ανιδιοτελής αγάπης σου για τη προσφορά στους συνανθρώπους μας και την εξυπηρέτηση του πολίτη.
    Καλή επιτυχία και προπαντός καλή δύναμη στα επόμενα βήματά σου.
    Και να θυμάσαι. Όλοι εμείς οι συνάδελφοί σου θα είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς.
    Καλή επιτυχία

  • Και η Αιανή χαιρετίζει την υποψηφιότητα σου.
    Δεν ξεχνάμε ότι πρόσφερες για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.