kozan.gr: O υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, σε συνέντευξή του στο kozan.gr: «Το πρόβλημα των αδέσποτων δεν λύνεται πατώντας ένα κουμπί» (Β’ μέρος συνέντευξης)

11 Απριλίου 2019
15:08

 

Η ανάπτυξη στη μεταλιγνιτική περίοδο, το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, η υποβοήθηση στους Ρομά, αλλά και η προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία, τα τραπεζοκαθίσματα και οι κυρώσεις στους επαγγελματίες, ήταν τα θέματα για τα οποία μίλησε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο kozan.gr ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Εορδαία», Παναγιώτης Πλακεντάς.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νατάσα Χατζηγεωργίου:

Ν.Χ.: Η ΔΕΗ αποτέλεσε πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή και θα συνεχίσει για κάποια χρόνια ακόμα. Παρόλα αυτά η περιοχή θα πρέπει να προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το σχέδιο σας –σε αδρές γραμμές- για την δημιουργία αναπτυξιακής πορείας στον Δήμο Εορδαίας;

Π.Π.: Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στον κόσμο τι σημαίνει μεταλιγνιτική περίοδος. Νομίζω ότι ο κόσμος το ακούει αλλά η έννοια δεν είναι συγκεκριμενοποιημένη για όλους. Δεν κατανοούν όλοι τι σημαίνει. Άρα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει μεταλιγνιτική περίοδος. Από εκεί και ύστερα η στόχευση του συνδυασμού και των αρχών μας ως «Ενωμένη Εορδαία» είναι να προσπαθήσουμε μέσα από αυτή τη διαδικασία να δούμε τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στην ανάπτυξη της περιοχής. Και επειδή μου αρέσει να μιλώ συγκεκριμένα και όχι γενικόλογα ή με εκθέσεις ιδεών πρέπει να πάμε «to the point». Νομίζω ότι ο πρωτογενής τομέας είναι ο τομέας που μπορεί να βοηθήσει αυτή τη στιγμή την ανάπτυξη στην περιοχή. Ένα δεύτερο κομμάτι στο οποίο νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα , είναι να επενδύσουμε στις δυνάμεις του τόπου στηρίζοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε μία σειρά από διαδικασίες είτε στη μεταποίηση, είτε στην παραγωγή προϊόντων. Ένα τρίτο κομμάτι που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αφού έχουμε τη βιομηχανική κληρονομιά, είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τον βιομηχανικό, με τον μαθητικό τουρισμό, με τον μαρτυρικό τουρισμό –έχουμε πολλές μαρτυρικές περιοχές στο Δήμο Εορδαίας- έχουμε ομορφιές που μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε και να δώσουμε μία εναλλακτική μορφή ανάπτυξης στην περιοχή. Επίσης τα δύο νέα τμήματα που θα έρθουν στην πόλη της Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το Τμήμα Μαιευτικής αλλά και με τη Σχολή Πυροσβεστικής, μπορούν να προσδώσουν ανάπτυξη με την έννοια ότι θα μπορούσαν να αποτελέσουν πόλο έλξης από την νότια Βαλκανική για μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες σε αυτό το χώρο. Ένας τέταρτος λόγος που νομίζω ότι θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει ως πυλώνας ανάπτυξης στη μεταλιγνιτική περίοδο είναι να δώσουμε και να αναδείξουμε το ρόλο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, που με την καινούρια πτέρυγα, την ογκολογική που θα υπάρχει, αλλά και με την ενδυνάμωσή του μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης.

Ν.Χ: Σε δηλώσεις του στο kozan.gr ο πρόεδρος των Ρομά Δυτικής Μακεδονίας, Χρήστος Τσακίρης, έκανε έκκληση στους αρμόδιους για θέσεις εργασίας ενώ έθεσε και κάποια αιτήματα για την οδοποιία. Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για αυτή την κοινωνική ομάδα;

Π.Π.: Έχω κάνει τρεις συναντήσεις με τον κ. Τσακίρη καθώς απευθύνθηκε και σε εμένα μιλώντας με το υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό. Νομίζω ότι είναι δίκαιο το αίτημα περί υποβοήθησης της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδα . Ήδη τον τελευταίο χρόνο και ο κ. περιφερειάρχης και εγώ έχουμε επισκεφθεί τον καταυλισμό, ενώ ήδη μέσα από την πανελλαδική δράση που γίνεται μέσω του ΕΣΠΑ για τους Ρομά υπάρχει πρόβλεψη για το θέμα του συγκεκριμένου οικισμού. Όλο αυτό το διάστημα, ότι μηχανήματα ζητήθηκαν από τους αρμοδίους διατέθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να διαμορφώσουν συνθήκες καλύτερες, που δεν είναι ιδανικές- αλλά να βελτιωθούν. Μιλάω με τον κ. Τσακίρη και τους υπόλοιπους εκεί και έχουμε έρθει σε συνεννόηση να εξετάσουμε κατά πόσο θα μπορούμε να θεσμοθετήσουμε την απορρόφηση κάποιων ανέργων από τους Ρομά στις διαδικασίες που ο δήμος και ο νόμος μπορεί να βοηθήσει.

Ν.Χ.: Η Πτολεμαΐδα αποτελεί δυστυχώς ένα κάκιστο παράδειγμα στον τομέα της προσβασιμότητας των ατόμων με αναπηρία. Τι σχεδιάζετε για την βελτίωση της κινητικότητας των ΑμεΑ;

Π.Π.: Όπως ίσως θα είδατε, στην ομιλία μου έθεσα το θέμα της καθημερινότητας ως πρώτης προτεραιότητας, μαζί με το θέμα της ΔΕΤΗΠ που αναφέραμε νωρίτερα. Καθημερινότητα τι σημαίνει; Καθαριότητα, αποκομιδή των σκουπιδιών, αδέσποτα, προσβασιμότητα, παιδικές χαρές και όλα αυτά. Καταρχάς απευθυνθήκαμε σε κοινωνικές ομάδες για να καταρτίσουμε το ψηφοδέλτιο, όπως στους οδηγούς ταξί και είπαμε δώστε μας μια υποψηφιότητα γιατί εσείς ξέρετε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης. Με την ίδια λογική ήδη έχουμε κουβεντιάσει και με τους συλλόγους των ΑμεΑ της περιοχής, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να προχωρήσει και να λυθεί το ζήτημα. Η πρώτη συνεννόηση θα πρέπει να είναι με τους ιδιοκτήτες του εμπορικού κόσμου σε ένα μνημόνιο συνεργασίας που θα κάνουμε προκειμένου να βοηθήσουμε. Είναι δύσκολο σήμερα να περάσεις από ένα πεζοδρόμιο όταν ο επαγγελματίας βγάζει έξω μία σειρά από προϊόντα. Είναι επίσης δύσκολο, όταν ο ιδιοκτήτης ενός καφέ ή ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν τηρεί τις διαδικασίες και τους νόμους που ήδη έχει συμφωνήσει με τη Δημοτική Αρχή. Μέσα από αυτό το διάλογο και από αυτή τη συμφωνία θα δώσουμε τις κατάλληλες προσβάσεις, φυσικά αλλάζοντας και πολλά πράγματα σε σχέση με το κέντρο της πόλης το οποίο δεν είναι φιλικό προς τα άτομα με αναπηρία προκειμένου να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν πιο άνετα.

Ν.Χ.: Να μείνω στο θέμα της προσβασιμότητας και να παρατηρήσω ότι σε πολλές περιπτώσεις ο νόμος δεν τηρείται και στο θέμα των τραπεζοκαθισμάτων αλλά και γενικώς στα καταστήματα. Σε περίπτωση που εκλεγείτε θα εφαρμόσετε πιστά το γράμμα του νόμου; Καθώς υπάρχουν πολιτικές που μπορούν να εφαρμοστούν αλλά και πρόστιμα που ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να επιβληθούν σε σχέση με αυτό.

Π.Π.: Καταρχήν θα ξεκινήσουμε με τον διάλογο και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε για την εφαρμογή των συγκεκριμένων διατάξεων με βάση τα δεδομένα και όπως πρέπει. Θα δούμε και ποιες εναλλακτικές υπάρχουν, εάν μπορούμε να τις εφαρμόσουμε έχει καλώς. Διαφορετικά, μετά τη συμφωνία και μετά από αυτά που θα γίνουν όποιος δεν συμμορφώνεται σαφώς και θα έχει τις κυρώσεις που προβλέπονται.

Ν.Χ.: Το ζήτημα με τα αδέσποτα ζώα χρήζει επίλυσης. Ποια είναι η πρότασή σας;

Π.Π.: Επειδή ακούω να γίνεται μία πολλή μεγάλη συζήτηση για τα αδέσποτα και πραγματικά θεωρώ ότι είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη γιατί είναι τεράστιο πρόβλημα να μην αισθάνεσαι ασφάλεια (…). Επειδή δεν μένουμε στις εκθέσεις ιδεών, ούτε στην διαπίστωση του προβλήματος, από την πρώτη μας κιόλας ομιλία θέσαμε το πλάνο στο οποίο θα ασχοληθούμε με το θέμα. Είναι μία πρόταση πέντε βημάτων. Το πρώτο είναι η αδειοδότηση του κυνοκομείου που υπάρχει στην Πτολεμαΐδα που είναι γεμάτο αυτή τη στιγμή αλλά χωρίς άδεια. Δεύτερον μία σειρά από παρεμβάσεις –και εδώ δεν θα λυπηθούμε τις χρηματοδοτήσεις- προκειμένου να διορθωθούν οι δομές του κυνοκομείου. Ένας καθοριστικός παράγοντας είναι η δημιουργία ενός χειρουργείου για τα ζώα, στο οποίο θα μπορεί με πρόσληψη ενός Κτηνιάτρου (…) να γίνονται στειρώσεις στα αδέσποτα. Τέταρτος άξονας θα το δούμε σε συνεργασία με τους φιλόζωους, αλλά όχι μόνο με τη συνεργασία, δηλαδή δεν μπορεί να μην υπάρχουν υπάλληλοι του δήμου στο κυνοκομείο που να διαχειρίζονται κάποια ζητήματα. Και ο πέμπτος αλλά πολύ βασικός άξονας είναι η ανασυγκρότηση της Υπηρεσίας Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Εορδαίας, που έχει την ευθύνη και για τα αδέσποτα και για το κυνοκομείο και ο έλεγχος που πρέπει να γίνει στις κτηνοτροφικές μονάδες. Μια μεγάλη αιτία του προβλήματος, όπως έχει εντοπιστεί από ειδικούς, είναι ότι τα ζώα των κοπαδιών δεν είναι στειρωμένα. Θα υπάρξει λοιπόν ένας έλεγχος. Βεβαίως -για να μην λαϊκίσουμε- το πρόβλημα των αδέσποτων δεν λύνεται πατώντας ένα κουμπί. Νομίζω ότι η δραστηριότητα πρέπει να είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα μεν αλλά με πλάνο που δίνει προοπτική.

Νατάσα Χατζηγεωργίου

15 σχόλια

  • ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΑΜΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΟΥΤ,ΕΙΤΕ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙ,ΕΙΤΕ ΛΑΙΚΙΖΕΙ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ (Νο1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!

  • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΛΕΓΕΙ

    1.Γκρεμίστε εκείνο το αίσχος που λέγεται γήπεδο και χαλάει την είσοδο της πόλης και κάντε εκεί μια λαϊκή αγορά σύγχρονη σκεπαστή με πάρκινγκ κ.λ.π.

    2.Ξαναφτιάξτε τον κεντρικό δρόμο ΚΑΝΟΝΙΚΟ και όχι φιδάκι ζικ-ζακ να δείχνει η πόλη και πάλι μεγάλη και σύγχρονη, και όχι να μας βρίζει το κάθε τουριστικό που ήρθε από άλλη πόλη και δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο κέντρο

    3. Κάντε διαβάσεις πεζών γιατί θα μας πατήσουν σαν σκουλήκια ορισμένοι και βγάλτε τις φυτεμένες βίδες απο τα πεζοδρόμια

    4. Κλείστε επιτέλους καμιά λακκούβα η ξαναστρωστε ορισμένους βασικούς δρόμους.

    5.Η πόλη πριν τη ΔΕΗ ήταν αγροτούπολη… βοηθήστε τους νέους αγρότες

    6.Έλεος με τα τραπεζόκαθησματα δεν χωράμε να περάσουμε από ορισμένα βασικά σημεία

    7. Άλλα δεν γράφω βαρέθηκα και είναι χιλιάδες…θα μου πουν ότι ζω σε άλλο πλανήτη με αυτά που ζητάω…

    8. Κάντε κάτι η πόλη έχει μείνει πολύ πίσω είναι χωριό μπροστά σε άλλες πόλεις…

    9.Μια βόλτα στο Βόλο ή στα Τρίκαλα θα σας πείσει…

    • δλδ ρε φίλε ανώνυμε η λαική αγορά δεν μπορεί να γίνει σκεπαστή εκεί που είναι?πρέπει να έρθει κάτω απο το σπίτι σου? για το νο6 συμφωνώ αλλά σε ποια σημεία δεν μας λες? με τα δημοτικά μαγαζιά τι θα γίνει?

      • Γιατί σε πείραξε που θα χαλάσουμε το Μπερναμπέου??? Δεν είναι εκεί το σπίτι μου αλλά εκεί που είναι η λαϊκή δεν έχει να παρκάρεις. Αν λέω αν έχεις πάει σε προηγμένα κράτη θα ξέρεις τι εννοώ για σύγχρονη αγορά. Για τα σημεία που δεν μπορούμε να περάσουμε έξυπνος είσαι, αλλά και πολίτης της Πτολεμαΐδας αποτι κατάλαβα άρα ξέρεις για τι μιλάω. Για τα δημοτικά μαγαζιά επίσης πες μας εσύ δεν θα τα λέω όλα εγώ

    • καλα αυτα που λες αλλα αν ξηλωθει το φιδακι θα γινει του διπλοπαρκαρισματος το καγκελο,καλυτερα θα ηταν να προτεινες κατι ουσιαστικο και οχι να επιστρεψει η πολη στο μπαχαλο του παρελθοντος το οποιο ισως και να μην εχεις ζησει …

      • όλοι κάτι έχετε να πείτε για τις προτάσεις…κλασσικοί Έλληνες. Εσείς γιατί δεν συμπληρώνετε τις προτάσεις? Μόνο σχόλια επί σχολίων. Επίσης αν χαλάσει το φιδάκι γιατί να διπλοπαρκάρεις ρε μεγάλε? Τροχαία να κόψει λύση δεν υπάρχει. Δηλαδή αν έχει απαγορευτικό στάθμευσης και παίρνουν πινακίδες θα αφήνεις εκεί το αμάξι σου???

    • Σε μέσες άκρες περιγράφεις το πρόγραμμα του Κοκκινίδη. Συμφωνώ στα περισσότερα… Απλά φίλε ενημερώσου και ψαξε τι λέει ο κάθε δήμαρχος. Εντελώς φιλικά και συμβουλευτικά και ούτε κατά διάνοια επικριτικά

  • Φίλε Παναγιώτη…
    Φυσικά και υπάρχει νόμος για τα αδέσποτα.
    Η τον τηρείτε (εάν βγείτε) η… κάνετε ότι έκαναν και οι προηγούμενοι από εσάς.
    Δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ
    Μέση λύση δεν υπάρχει.
    Ενημερωθείτε και λίγο.

  • ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΥΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

  • Ο/Η ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ λέει:

    Εάν παρουσιάζεις Παναγιώτη το θέμα με τα αδέσποτα (πόσα είναι συνολικά αυτήν την στιγμή αδέσποτα μέσα στην πόλη και στα χωριά 100-150;) ως δυσεπίλυτο, καλύτερα κάτσε εκεί που είσαι και ασχολήσου με τίποτα άλλο. Κάνουμε κάθε ημέρα το σταυρό μας να γυρίσουν στο σπίτι σώα τα παιδιά μας. Σας βαρεθήκαμε όλους. Θέλουμε να λύσετε τα απλά καθημερινά χωρίς μεγαλοστομίες και δήθεν υποσχέσεις. Όπως λέει και ο παραπάνω φίλος να βγείτε έξω και να οργανώσετε τον δήμο στον δρόμο και όχι στο πληκτρολόγιο και το fb.
    Υ.Γ Κάποιοι ανεύθυνοι σκυλόφιλοι που βγάζουν βόλτα αγέλες από αδέσποτα περιοχή λαϊκής αγοράς είναι για τον εισαγγελέα Κοζάνης. Αρκετά παρατράβηξε η ανομία μέσα στην πόλη. Κινδυνεύουν ζωές από την απάνθρωπη συμπεριφορά σας.Μην κλαίτε με μαύρο δάκρυ μόνο όταν κληθήτε να δώσετε εκεί εξηγήσεις.

  • Αν περιφερειακά από την πόλη φτιάχνονταν ταιστρες και ποτίστρες για αυτά τα ζώα κανένα δε θα περιφέρονταν μέσα στην πόλη γιατί το καλοκαίρι διψάνε και το χειμώνα πειναν και επειδή περιφρουρούν το χώρο που έχει νερό και φαγητό..δε θα στιφογυριζαν στην πολη…είναι τόσο απλό ένας υπάλληλος χρειάζεται που κάθε μέρα θα φροντίζει αυτούς τους χώρους για να βρει η πόλη την κανονικότητα γιατί αναζητούν απεγνωσμένα φαγητό και νερό…

  • Ας ενημερώσει καποιος τον κύριο πλακεντα ότι υπάρχει νόμος για τα αδέσποτα… Σταματήστε να πετάτε το μπαλάκι και δείτε τα προβλήματα όπως είναι. Αν είναι δυνατόν πια.. το πρόγραμμα του Κοκκινίδη για τα αδέσποτα όπως και για όλα τα άλλα πολύ πιο ολοκληρωμένο. Σταματήστε να λαικιζεται πια κύριε πλακεντα. Κουράστηκαμε. Δηλαδή νταξει ξέρουμε αγαπάτε την καρέκλα το έχετε αποδείξει πολλάκις, αλλά δεν τρώει και σανό ο λαός της Πτολεμαΐδας.

  • Ο κύριος πλακεντας είναι άσχετος με το θέμα. Δεν ξέρει καν τι προγράμματα ευρωπαϊκά κ τι κρατικά υπάρχουν. Δεν ξέρει καν ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει ιδιωτικό κυνοκομειο με 130 σκυλια απο την καλη θελιση πολίτη, δεν ξερει οτι στο μη αδειοδοτημένο κυνοκομειο της πολης υπάρχουν 226 σκυλιά που τα περιποιούνται εθελοντές Κ αν τα παρατήσουν θα μπουν στην πόλη αυτά τα σκυλιά. Δεν ξέρει ότι αυτοί οι εθελοντές με ένα λάστιχο 100 μέτρα παίζουν καθαρίζουν τα ζώα νε τα χαίρια τραβώντας το από εδώ κ εκεί γιατί δεν έχει αποχέτευση. Δεν ξέρει ότι βάζοντας ταιστρες γύρο από την πόλη κρατάς τα σκυλιά έξω από αυτήν. Δεν ξέρει ότι με ορ8γραμα μπορούν να υπάρχουν θέσεις που προσέχουν τα σκυλιά στο κυνοκομειο κ να ανοίξει κ θέσεις εργασίας, δεν ξέρει ότι για βοηθηθούν οι εθελοντές στο κυνοκομειο με 2 μέρες δουλειάς έφτιαξαν την αποχέτευση. Δεν ξέρει ότι μπορεί να προσλάβει κτηνίατρο πόσο καιρό θέλουν αυτά;

    • Εγώ θα πω 10 μέρες δουλειάς άντε ένα μήνα. Κ αυτός ο άνθρωπος αφού τόσα χρόνια πληρώνεται για να δημιουργεί έργο για τον δήμο κ την περιφέρεια έπρεπε να τα ξέρει όλα αυτά αν όχι να τα έχει λύσει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.