Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκου Σαρρή με την διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»

15 Απριλίου 2019
15:18
Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με την διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών – Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας» είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής, το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου.

Βασικά θέματα συζήτησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της γούνας τα τελευταία χρόνια και οι δυνατότητες ανάκαμψης που υπάρχουν, η συνεργασία των δύο πλευρών στο πλαίσιο της προώθησης των προϊόντων, καθώς και η συμμετοχή επαγγελματιών της γούνας σε έκθεση του εξωτερικού με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Ο κ. Σαρρής υπογράμμισε την σημασία που έχει η ανάκαμψη του κλάδου της γούνας για την περιοχή υπογραμμίζοντας « πως η ανάπτυξη του κλάδου της γούνας αποτελεί έναν από τους πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής και η στήριξή του αποτελεί προτεραιότητα για το Επιμελητήριο Κοζάνης».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.