ΣΕΑ Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής”: Δωρεά μυελού των οστών στο διαιτολογικό κέντρο Εμμανουήλ Πλιάκη, την Τετάρτη 17 Απριλίου

16 Απριλίου 2019
11:28
Κανένα σχόλιο

Στο διαιτολογικό κέντρο Εμμανουήλ Πλιάκη Ι. Μικρού 2 τηλ. 2461022993, θα γίνει ενημέρωση και λήψη δείγματος Μυελού των Οστών την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και από τις 10:00 – 15:00 από μέλη του Συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨.

Είναι απλό και εύκολο να σώσουμε μια Ζωή!
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΙΟ – ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ για όσους μας έχουν ανάγκη.

Στόχος ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ να περάσουμε πανελλαδικά τους 250.000 δότες Μυελού των Οστών, ώστε να έχει ΕΛΠΙΔΑ ο κάθε ασθενής με λευχαιμία.

«Κάθε χρόνο, για χιλιάδες ασθενείς, και ειδικά παιδιά και νέους, με ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους, η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι η μοναδική τους επιλογή για επιβίωση και θεραπεία.

Χρειαζόμαστε μια πολλή μεγάλη βάση εθελοντών δοτών για να αυξήσουμε τις πιθανότητες κάθε ασθενής να βρίσκει έγκαιρα το συμβατό δότη που θα του χαρίσει ζωή.

  • Στόχος μας είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να ΕΙΝΑΙ πρότυπο εθελοντικής προσφοράς».

  • link για το σποτάκι συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης: https://www.youtube.com/watch?v=j_4wgdpua9Q

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.