«Δάφνες και Πικροδάφνες» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στην Πτολεμαΐδα, το Σάββατο 4 Μαΐου και στην Κοζάνη, το Σάββατο 11  Μαΐου

16 Απριλίου 2019
12:33
Κανένα σχόλιο

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στηρίζοντας σταθερά τη σύγχρονη νεοελληνική δραματουργία, παρουσιάζει τη νέα παραγωγή «Δάφνες και Πικροδάφνες» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία Αντρέα Κουτσουρέλη, η οποία έχει παρουσιαστεί σε μεγάλη περιοδεία σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με την στήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας -Θράκης.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στην Πτολεμαΐδα, το Σάββατο 4 Μαΐου στις 21.00 στο  Πνευματικό Κέντρο Δ. Πτολεμαΐδας, ενώ θα ακολουθήσει περιοδεία σε άλλες δύο πόλεις  της Βορείου Ελλάδος (Άργος Ορεστικό, Κοζάνη). Τελευταίος σταθμός της περιοδείας θα είναι η Κοζάνη το Σάββατο 11  Μαΐου στις 21.00 στην   Αίθουσα Τέχνης, κλείνοντας έναν μεγάλο κύκλο παρουσιάσεων σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα

Ο Ανδρέας Κουτσουρέλης, μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε πέρυσι με την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη, αναλαμβάνει να ανεβάσει ένα έργο σταθμό της νεοελληνικής δραματουργίας. Πρόκειται για μια οξυδερκή κριτική της σύγχρονης πολιτικής σκηνής, δοσμένης με κωμικό τρόπο, που προβάλλει το σκοτεινότερο κομμάτι του πολιτικού συστήματος, την αλυσιδωτή διαπλοκή που επιβιώνει μέσω των πιο ευτελών τρόπων άσκησης εξουσίας: του εκβιασμού και του ρουσφετιού. Πρόσωπα έρμαια των παθών τους, φιλόδοξα, ημιμαθή, συνένοχα, που εκβιάζουν, απειλούν και προδίδουν με μεγάλη ευκολία σχέσεις και αξίες, αποτελούν ένα σημαντικό γρανάζι του τοπικού πολιτικού συστήματος.

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Πνευματικό Κέντρο Δ. Πτολεμαΐδας

Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10€

Εκπτωτικό εισιτήριο: 8€ (Φοιτητικό/ Ανέργων / Άνω των 65)

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Προπώληση εισιτηρίων:

www.viva.gr

Κέντρο Τύπου (Βας. Κωνσταντίνου 2 – Τ. 24630 / 26233)

Πληροφορίες: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος | www.ntng.gr |Τ. 2315 200 200

ΚΟΖΑΝΗ

Αίθουσα Τέχνης

Σάββατο 11 Μαΐου, στις 21.00

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 10€

Εκπτωτικό εισιτήριο: 8€ (Φοιτητικό/ Ανέργων / Άνω των 65)

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Προπώληση εισιτηρίων:

www.viva.gr

Αίθουσα Τέχνης” (Τηλ: 24610-24062)

Βιβλιοπωλείο «Αθανασιάδης» (Τ.: 24610 36028)

Πληροφορίες: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος | www.ntng.gr |Τ. 2315 200 200

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.