Πτολεμαϊδα: Με «ρυθμούς χελώνας» η μετεγκατάσταση Μαυροπηγής- Επιστολή Αντώνη Μπάρμπα

20 Φεβρουαρίου 2017
14:27

Την επιτάχυνση των ρυθμών εκπόνησης των μελετών για τη μετεγκατάσταση του Νέου οικισμού Μαυροπηγής και παράλληλα την έκδοση του Προεδρικού διατάγματος και την δημοπράτηση των αναγκαίων έργων υποδομής, ώστε το 2018 να εκτελούνται τα έργα στο Νέο Οικισμό που βρίσκεται στην κτηματική περιοχή της Κοινότητας Μαυροπηγής, ζητά με επιστολή και με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο τέως Πρόεδρος της Μαυροπηγής και μέλος της Επιτροπής Αγώνα, Αντώνιος Μπάρμπας.

Ο κ. Μπάρμπας σημειώνει  ότι «οι μελέτες για την μετεγκατάσταση της Μαυροπηγής, εκπονούνται με ρυθμούς χελώνας», αποδίδει μέρος της ευθύνης για την καθυστέρηση που παρατηρείται στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς και υπογραμμίζει ότι «οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση πέρα από το 2018, θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα για την μετεγκατάσταση του χωριού»

Στην επιστολή που κοινοποίησε  προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης και τον Δήμαρχο Εορδαίας, ο κ. Μπάρμπας υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «επιβάλλεται να ξαναχτιστεί ο κοινωνικός ιστός που διαλύθηκε στο βωμό της ανάπτυξης και της εθνικής οικονομίας».

Αναφέρει μάλιστα ότι εάν το 2018 δεν προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες  και δεν εκτελούνται τα έργα υποδομής στο Νέο οικισμό, τότε ο ίδιος θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται άλλο η Επιτροπή Αγώνα για την μετεγκατάσταση της Μαυροπηγής.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- Σύνταξη : Αντώνης Μαυρίδης

4 σχόλια

  • Αντώνη εισαι μονος που μάχεται για τη μετεγκατάσταση ! Πάει η Μαυροπηγη να βρει τον κόμανο ! Όλοι τα λεφτά τα ξόδεψαν στη θεσκη στη Χαλκιδική ,στην Αθήνα και στις τράπεζες της Ελβετία και της Γερμανίας !! Ο Δήμος πτολδα οι βουλευτές οι περιφέρεια έχουν εγκληματικές ευθύνες .σε πολυ λίγα χρόνια η πτολδα θα είναι σαν τα Σέρβια ! Αυτό το ξέρουν οι πονηροί και την έκαναν !!!!!Αντωνη εισαι μαχητής αλλα μονος και έρμος !

  • Τι λες ρε παιδί μου!!
    Δηλαδή τα λεφτά που πήραν κάποιοι από την απαλλοτρίωση, έφτασαν για να αγοράσουν σε χαλκιδική, αθήνα και να τα πάνε και στην Ελβετία;;
    τι λες βρε παιδί μου.. πέφτω από τα σύννεφα..
    ποιός να το περίμενε δηλαδή!!!

    Υγ Θα φτάσουν τα χρήματα για να σηκωθούν οι ανάργυροι, η ακρινή κτλ ή ξέμειναν όλα στην Ελβετία;;

  • Μα καλά, ο ψευτοΘόδωρος και οι συνοδοιπόροι του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν έλυσαν ακόμη το θέμα ;;;;
    Δεν το πιστεύω ….

  • ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ κτλ !!!!
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ …..
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ …..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.