Τα συνεργεία του Δήμου Εορδαίας και της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης επισκέφθηκε ο Παναγιώτης Πλακεντάς. Περιοδεία της «Ενωμένης Εορδαίας» στην Δημοτική Ενότητα Αγίας Παρασκευής

8 Μαΐου 2019
11:43
Κανένα σχόλιο

 

Συνέχισε τις συναντήσεις με εργαζόμενους σε υπηρεσίες του Δήμου και στις δημοτικές επιχειρήσεις, ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Συγκεκριμένα χθες το πρωί βρέθηκε στον χώρο των συνεργείων καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου, όπου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Αφού άκουσε τα ζητήματα που του τέθηκαν, τόνισε ότι η επόμενη δημοτική αρχή τους θεωρεί συνεργάτες της και θα διοικήσει βασιζόμενη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στη δίκαια οργάνωση όλων των υπηρεσιών. Επίσης είπε ότι είναι απαραίτητη η ανανέωση του στόλου, των οχημάτων και των μηχανημάτων του Δήμου, η οποία και θα γίνει σταδιακά. Ακόμα σημείωσε ότι είναι αυτονόητη η έγκαιρη προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας, αναγκαίων υλικών και εργαλείων καθώς και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους στα συνεργεία.

Έπειτα ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, επισκέφθηκε τα συνεργεία της ΔΕΤΗΠ όπου και εκεί συζήτησε με εργαζομένους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς υπογράμμισε ότι όσες ενέργειες απαιτηθούν, για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία της επιχείρησης, θα αποτελέσουν προτεραιότητα της Ενωτικής Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένη Εορδαία» και ότι θα ασκηθούν προς όλες τις κατευθύνσεις οι απαιτούμενες πιέσεις, έτσι ώστε να αυξηθούν οι ώρες λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς στις 32.000, προκειμένου να συνεχισθεί από τη ΔΕΤΗΠ η απρόσκοπτη παροχή ενέργειας προς τους δημότες.

Το απόγευμα της χθεσινής ημέρας ο συνδυασμός μας, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Πλακεντά, πραγματοποίησε περιοδεία στην Δημοτική Ενότητα Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα έγιναν επισκέψεις σε Ερμακιά, Καρυοχώρι και Άγιο Χριστόφορο. Εκεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας συναντήθηκε με κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων και συζήτησε μαζί τους το πρόγραμμα του συνδυασμού, για ζητήματα που αφορούν κυρίως την βελτίωση της καθημερινότητας και την τόνωση του πρωτογενούς τομέα μέσω της στήριξης του από τον Δήμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.