Επίσκεψη της Αθηνάς Τερζοπούλου στην 5η Μονάδα

9 Μαΐου 2019
22:25
Κανένα σχόλιο

Την 5η Μονάδα επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη, σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, συνοδεία υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!».

Εκεί τους υποδέχτηκε και τους καλωσόρισε ο κ. Σπυρόπουλος Σωτήρης, διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρίας ΤΕΡΝΑ, η οποία είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου της κατασκευής της 5ης Μονάδας, και είχε μαζί τους λεπτομερή ενημερωτική συζήτηση για την εξέλιξη του έργου.

Κατόπιν, η κα. Τερζοπούλου μετέβη στο Κλιμάκιο Επίβλεψης του Έργου της Μονάδας Πτολεμαΐδα 5, όπου η ΔΕΗ επιβλέπει την πορεία εξέλιξης του έργου από την κατασκευαστική εταιρεία και συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Ζορμπά.

Η κα. Τερζοπούλου εξέφρασε το θαυμασμό της για την κατασκευή ενός τόσο σημαντικού για την περιοχή έργου και δήλωσε: «Θέλουμε οπωσδήποτε να κρατήσουμε τον ενεργειακό χαρακτήρα της περιοχής αλλά αυτό δυστυχώς είναι θέμα βούλησης του κράτους αφού προωθούνται πολύ οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας, μειώνοντας το ποσοστό συμμετοχής του λιγνίτη στην παραγωγή ενέργειας».

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.