Συνάντηση στο ΤΕΕ είχαν ο Λάζαρος Μαλούτας και μέλη του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ»

10 Μαΐου 2019
10:19

 

Συνάντηση στο ΤΕΕ είχαν ο Λάζαρος Μαλούτας και μέλη του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ», με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ» με τους θεσμικούς φορείς.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον κ. Μαλούτα, ο οποίος όντας Χημικός Μηχανικός, είναι και μέλος του. Η Δ.Ε. ενημέρωσε τον επικεφαλής και τα μέλη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός κόσμος τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν τα μέλη της Δ.Ε., η οικονομική κρίση, η αποβιομηχάνιση και οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση τεχνικών έργων, έχουν πλήξει τόσο τους ιδιώτες μηχανικούς όσο και τις επιχειρήσεις του κλάδου – κατασκευαστικές, μελετητικές και εμπορικές.

Ο κ. Μαλούτας συμφώνησε και έθιξε το θέμα της ανάπτυξης, δίνοντας έμφαση στο νέο μοντέλο, στο οποίο θα πρέπει να στηριχθεί η περιοχή για να ξεφύγει από την κρίση.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι μόνο με κοινή βούληση και στενή συνεργασία ο Δήμος θα ξεφύγει από την κρίση και θα ακολουθήσει αναπτυξιακή τροχιά.

Τέλος, ο κ. Μαλούτας θυμήθηκε την εποχή που ο ίδιος ήταν εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπίας του ΤΕΕ και δεν παρέλειψε να εκφράσει την χαρά του, για την συμμετοχή στο συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ» τριών μηχανικών, μελών του ΤΕΕ/ΤΔΜ.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.