Κοζάνη, 10 Μαΐου 2019. – Η energyTech συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στον τομέα των φωτοβολταϊκών αναλαμβάνοντας την υλοποίηση 12 νέων φ/β σταθμών ισχύος 6MW.

Η energyTech ανέλαβε την υλοποίηση ενός ακόμα φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 500kW, της εταιρίας «ΚΙΤΣΙΟΣ ΑΠΕ ΙΚΕ» στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.

Η energytech ανέλαβε την παράδοση του έργου «με το κλειδί στο χέρι» και συγκεκριμένα τη μελέτη, αδειοδότηση, προμήθεια του εξοπλισμού, εγκατάσταση και σύνδεση με το δίκτυο. Η συνεχής αφοσίωση μας στη σωστή μελέτη και τον άριστο σχεδιασμό αλλά και η επιμονή μας να χρησιμοποιούμε μόνο υλικά ανώτερης ποιότητας από καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο των φωτοβολταϊκών, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τους πελάτες μας.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια μας, καθώς η αγορά μας εμπιστεύεται: Από τις αρχές του 2019, σε μόλις 4 μήνες, η energyTech έχει συμβασιοποιημένο, ανεκτέλεστο έργο προς κατασκευή 12 φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνολικής ισχύος 6MW.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φωτοβολταϊκά και πως να γίνετε κι εσείς παραγωγός καθαρής ενέργειας με πολλαπλά οφέλη, επισκεφθείτε μας στο www.energytech.gr, στείλτε μας email στο [email protected] ή τηλεφωνήστε μας στα 2461461301, 2312315301, 2551151301