Συνάντηση με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κοζάνης πραγματοποίησε ο Λάζαρος Μαλούτας και μέλη του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ».

10 Μαΐου 2019
13:06

Συνάντηση με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κοζάνης πραγματοποίησε ο Λάζαρος Μαλούτας και μέλη του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ». Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, αφού ο σύλλογος έχει πολύ καλές και στενές σχέσεις με τον επικεφαλής αλλά και πολλά μέλη του συνδυασμού.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου, ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους, που σχετίζονται με την προστασία της φύσης και τον εμπλουτισμό της σε ζωικό κεφάλαιο. Μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του.

Ο Λάζαρος Μαλούτας αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχε ο ίδιος σαν Δήμαρχος κατά το παρελθόν με τον σύλλογο, σε θέματα πυροπροστασίας και γενικότερα προστασίας του περιβάλλοντος. Υποσχέθηκε την αμέριστη στήριξή του τόσο για την επίλυση των προβλημάτων του συλλόγου, όσο και για την πραγματοποίηση των μελλοντικών σχεδίων του.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την διάθεσή τους για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε έργα και δράσεις που αφορούν την προστασία και την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.