kozan.gr: Κοζάνη: Η δράση«Baskin» παρουσιάστηκε το Σάββατο 11 Μαΐου σε εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

11 Μαΐου 2019
11:45
Κανένα σχόλιο

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Ο.Α.Π.Ν. (Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας) Δήμου Κοζάνης, το Κ.Ε.Σ.Υ. Κοζάνης (Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή και αναπηρία), ο Γ.Σ.Κ. «ΛΑΣΣΑΝΗΣ» Κοζάνης και το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ «ΑΡΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ», με τη συνεργασία του ΚΕΚ ΑμεΑ Ειδικό Εργαστήρι Π.Ε. Κοζάνης, του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ», της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Τυφλών Δυτικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Π.Ε. Κοζάνης, του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ ΑΕ και άλλων τοπικών φορέων και σωματείων της περιοχής, υλοποίησαν σήμερα Σάββατο 11 Μαϊου, τη Δράση: «Baskin – Η παιδαγωγική της ένταξης μέσα από ένα άθλημα για όλους», που θα περιλαμβάνει μια επιμορφωτική ημερίδα και έναν αγώνα επίδειξης baskin. Το Kozan.gr κατέγραψε μερικές στιγμές από την ημερίδα.

 

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.