Το ΔΑΚ Κοζάνης επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης , ο οποίος μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταδίου και είχαν συνάντηση με εργαζόμενους όπου συζητήθηκαν προβλήματα λειτουργικά και εργασιακά.
Το κυριότερο πρόβλημα που μετέφεραν οι εργαζόμενοι στον Υποψήφιο Δήμαρχο είναι η δραματική μείωση ανθρώπινου δυναμικού και έλλειψη τεχνικού προσωπικού. Οι ανάγκες μεγάλωσαν και τα εργατικά χέρια μειώθηκαν τόνισαν με έμφαση οι εργαζόμενοι στο ΔΑΚ . Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης διαπιστώθηκε πως οι εγκαταστάσεις του Σταδίου χρήζουν περαιτέρω συντήρησης και βελτίωσης, τόσο σε λειτουργικό, όσο και αισθητικό επίπεδο. Στόχος της Μετάβασης είναι η αναβάθμιση του ΔΑΚ με παράλληλη αξιοποίηση της ευρύτερων γηπέδων του Δήμου διότι θεωρούμε ότι αποτελούν ενιαίο σύνολο, ενός χώρου άθλησης και αναψυχής.
Το Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης είναι χώρος άθλησης για εκατοντάδες νέους και νέες. Χώρος, όπου δραστηριοποιούνται αθλητικοί σύλλογοι με δυναμική, με αθλητές υψηλού επιπέδου και πανελλαδικές διακρίσεις. Η δημοτική παράταξη Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης έχει ως βασικό πυλώνα του προγράμματός της, τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών.. Πάνω από όλα όμως, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας, υγιεινής και αξιοπρέπειας για τους αθλητές του Δήμου μας