Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη των ευρωεκλογών για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή (του Χ. Κάτανα)

14 Μαΐου 2019
16:39

Εάν υπήρχε κάποιο παιγνίδι όπου θα έπρεπε να βρεθούν λέξεις- κλειδιά που να χαρακτηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή τους, θα ήταν σίγουρα ανάμεσά τους και οι λέξεις: Ψέματα, φτώχεια, ανεργία, λουκέτα, μετανάστευση, capital controls, εκποίηση εθνικού πλούτου, ξεπούλημα Μακεδονίας.

Επειδή όμως η υπόθεση της ζωής μας και της Πατρίδας μας δεν είναι παιγνίδι και ούτε πρέπει να αντιμετωπίζεται ως παιγνίδι, οι ευρωεκλογές και οι περιφερειακές εκλογές που έρχονται είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά.

Διότι από τις περιφερειακές και ευρωπαϊκές κάλπες θα προκύψουν πολιτικά συμπεράσματα που θα καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας, ενώ και οι δύο εκλογές έχοντας συγκεκριμένο πολιτικό χαρακτήρα, θα στείλουν μήνυμα ενόψει των αναμενόμενων κρίσιμων εθνικών εκλογών καθώς εκεί θα κριθεί τελικά εάν οι ζωές όλων μας θα γίνουν καλύτερες βάζοντας τέλος στη συνεχή κατρακύλα της φθοράς, της παρακμής, του διχασμού, της ανεργίας, των φόρων και της ανασφάλειας.

Ειδικά μέσω των ευρωεκλογών πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα που να μη χωρά καμιά αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, για να τελειώνουμε οριστικά με την πιο αποτυχημένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Για να γίνει αυτό, πρώτα από όλα χρειάζεται να ανταποκριθούμε άπαντες στο κάλεσμα πανστρατιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εμείς όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι στην πορεία μιας μεγάλης και πλατιάς συμπόρευσης χωράνε πολλοί και ο κόσμος που θέλει να συστρατευθεί με τη Νέα Δημοκρατία πρέπει να καταλάβει ότι ανοίγουμε τις διάπλατα τις πόρτες σε όλες και όλους που αποδέχονται το πολιτικό μήνυμα και τις αρχές του κόμματός μας, χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς να διαχωρίζουμε κανέναν.

Σε αυτή την εκλογική μάχη το διακύβευμα για τη χώρα είναι πολύ σημαντικό και όλα ξεκινούν από τις ευρωεκλογές κι αυτός είναι ο λόγος που τις χαρακτηρίσουμε ως δημοψήφισμα. Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη των ευρωεκλογών για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό είναι το μήνυμα αυτός είναι ο στόχος.

23 σχόλια

  • Κύριε Κάτανα, το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές είναι ότως πολύ σημαντικό… Πείτε μας το πρόγραμμα της ΝΔ, το αληθινό, αυτό που με επιμέλεια κρύβετε και λίγο λίγο φανερώνετε.. Πείτε μας για τα δάνεια σας, πείτε μας για τις απολύσεις, πείτε μας για τις ευθύνες σας που οδήγησαν την χώρα στην κρίση… Πείτε μας κάτι με πολιτικό λόγο, αν μπορείτε ή σας επιτρέπουν..

  • Κύριε Κατανα για ακόμα μια φορά βγαίνετε μπροστά την ώρα που κάποιοι κρύβονται κάτω από το πολιτικό φουστάνι της κυβέρνησης και τον ντεμέκ άνθρωπο-αριστερό μανδύα της κυβέρνησης

    Μαζί σας μην τους αφήσετε να πάρουν ανάσα!!

      • Μήπως η φτώχεια σου στο μυαλο σε φταιει… Φάε Αλεξη στο κεφάλι, να χορταίνεις διακοπες και πούρα απο τηλεοραση…

        • ενω με κυριάκο θα χορτάσουμε δουλειά 7 ημέρες την εβδομάδα και εισητήρια ξανά για νοσοκομείο…..και φυσικά αν δεν έχεις να πληρώσεις νοσοκομείο τα έξοδα στην εφορία…αυτά που έκανε δηλαδή μέχρι το 2015

  • Αντί μερικοί να αντιπολιτεύεστε για τα φαντάσματα που βγάλατε και γίνανε καταλάθος πολιτικοί ή σωπάστε ή απλά πείτε τους να βγούνε απέναντι σε όλους εμάς και στον Κύριο Κάτανα και να μας πούνε πόσες μέρες ευημερίας έχουμε διανύσει εκτός μνημονιου ,πόσες αυξήσεις μισθών και συντάξεων πήραμε με αντάλλαγμα την μειοδοτική βάπτιση των Σκοπίων ως “Severna makedonija” με νονούς τους Κοτζιά Τσίπρα και Ζάεφ και να βγείτε μια φορά εσείς και τα αφεντικά που στηριζετε με το να κράζετε τον Κάτανα να μας πείτε για τα οφέλη της συμφωνίας και για την ανάπτυξη καθώς και το σκίσιμο των μνημονίων που νυχθημερόν κάνετε εδώ και 4 συναπτά έτη …

    Άϊντε αγάπες μου … άϊντε να σας δούμε που νομίζετε οτι με αυξήσεις παυσίπονα 12 μέρες πριν τις εκλογές θα ξεχάσουμε τους πολιτικούς σας τσαρλατανισμούς και την καιροσκοπική σας αντιμετώπιση

    • εσύ είσαι ο ψέμμας και η παραπληροφόρηση, πόσες ημέρες ευημερίας έζησες βρε κομματόσκυλο το 2010, το 2012, το 2014, ποιος σου γκρέμισε τα εργασιακά διακιώματα και τις συλλογικές συμβάσεις, ποιός σου έφερε τον κατώτατο και τον υποκατώτατο; ποιός σου έβαλε εισητήριο στα νοσοκομεία για να συνεχίζουν το πάρτυ οι κάθε NOVARTIS; το severna makedonjia είναι πολύ καλύτερο από το δικό σας πατριωτικό REPUBLIC MACEDONIA…κάποιος μας έβαλε στα μνημόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και κάποιος μας έβγαλε ΣΥΡΙΖΑ πως να το κάνουμε

  • Τα νέα μοντέλα ray ban πότε κυκλοφορούν?
    Εκτιμώ πως μόνο μα κυριολεκτικά μόνο γι’αυτό ίσως μπορείς να δώσεις κάποια απάντηση…
    Όσο για τα πολιτικά άστα!!!

  • Κύριε Κάτανα, ατυχέστατο το άρθρο-γνώμη. Οι Ευρωεκλογές δεν είναι ούτε δημοψήφισμα ούτε μήνυμα για τις εθνικές εκλογές. Έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία και από τις εθνικές εκλογές το ποιος θα είναι πρόεδρος στην ΕΕ. Έχει μέγιστη σημασία ποιοί θα είναι οι ευρωνουλευτές μας.
    Δυστυχώς στο κυνήγι της ψήφου λαϊκέζετε προσωπικά εσείς όπως και το κόμμα σας η ΝΔ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ

  • Να και ένας πολιτικός με σθένος και ενεργητικός που υπάρχει στην περιοχή μας που τα λέει έξω από τα δόντια εύγε!!

    • Κοζαν πειτε σε καποιους υπερασπιστες να μην χρησιμοποιουν την λεξη ενεργητικος, αλλου παραπέμπει…

  • Εγω παντως θα στειλω ευρωβουλη εθνικιστες. Οχι απαραιτητα χρυση αυγη. Ψαχτειτε λιγο, η ευρωπη αλλαζει. Μακαρι να ξαναγινει ευρωπη των εθνων. Ιταλια, Αυστρια, Ουγγαρια, Γαλλια, φιλανδια, ολοι στηριζουν τον εθνικισμο. Καντε το χρεος σας στα παιδια σας, προστατευοντας την πατριδα μας. ???

  • Κατανα μην ακους κανέναν απο δω μεσα .Σου εχουμε τυφλή εμπιστοσύνη κανε αυτο που ξερεις καλύτερα κ άσε τις σειρήνες! Προχωρα σε στηρίζουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.