Στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς των Σχολών Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. παρευρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη καθώς και πολλοί υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού στον οποίο είναι επικεφαλής, «Δημιουργούμε Μαζί!».

Ήταν ακόμη μία επιτυχημένη σχολική χρονιά για τις Σχολές οι οποίες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης των νέων του Δήμου μας, με ειδικότητες οι οποίες καλύπτουν τις εργασιακές ανάγκες των επιχειρήσεων της περιοχής μας. Έτσι οι μαθητές, εκτός της θεωρητικής εκπαίδευσης, έχουν τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης σε τοπικές επιχειρήσεις, με θετικές προοπτικές εργασιακής αποκατάστασης.

Η Αθηνά Τερζοπούλου στο Βαρβούτειο Δημοτικό Ωδείο

Στο Βαρβούτειο Ωδείο παρευρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου, το απόγευμα η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη για να παρακολουθήσει νεαρούς μαθητές να ερμηνεύουν τραγούδια στο πλαίσιο μιας σεμνής εκδήλωσης με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων τους.

Εντύπωση προκάλεσαν οι καλλίφωνοι μαθητές της κ. Τσαβκοπούλου Ξένιας, η οποία είναι υποψήφια σύμβουλος στο συνδυασμό στον οποίο είναι επικεφαλής η κ. Τερζοπούλου «Δημιουργούμε Μαζί!».

Φάνηκε για ακόμη μία φορά η εξαιρετική δουλειά που κάνει η κ. Τσαβκοπούλου με τους υψίφωνους μαθητές της, στο Βαρβούτειο Ωδείο, το οποίο αποτελεί κόσμημα του Δήμου μας.