kozan.gr: Η ΝΔ πρώτο κόμμα στις ευρωκλογές στο Δήμο Βελβεντού – 4ο κόμμα η Ελληνική Λύση (Βελόπουλος), πιο πάνω από το ΚΚΕ που έμεινε στην 5η θέση

29 Μαΐου 2019
06:45

Η απόφαση της επανασύστασης του Δήμου Βελβεντού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προμήνυε, όπως έλεγαν πολλοί, τη σίγουρη νίκη του εν λόγω κόμματος στις ευρωεκλογές στο Δήμο Βελβεντού. Ωστόσο  διαψεύστηκαν, καθώς, αν και με διαφορά της τάξεως του 0.57%,  η ΝΔ επικράτησε με ποσοστό 30,32% έναντι 29,75% του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το κόμμα “Ελληνική Λύση (Βελόπουλος)”, βάσει των αποτελεσμάτων, κατέλαβε την 4η θέση, πιο πάνω από το ΚΚΕ, που έμεινε στην 5η θέση.

 

 

7 σχόλια

  • Έτσι σιγα σιγα να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι τι ρόλο Βαράνε οι νοικοκυραίοι…….Θεοφυλαχτε στείλε τα φιλια σου τωρα στον στεργιου.

    • Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά, τι παίζει με την πάρτη σας! Πλειοψηφεί στο Βελβεντό η ΝΔ, μας λέτε συμφεροντολόγους, και μας κατηγορείτε από πάνω που δεν βγάλαμε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μας έκανε ανεξάρτητους! Αν, από την άλλη, βγάζαμε πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, πάλι θα ειρωνευόσασταν και θα μας κατηγορούσατε που ψηφίσαμε το κόμμα που μας έκανε ανεξάρτητους και που πούλησε την Μακεδονία.
      Μπορείτε να αποφασίσετε τελικά, τι θα θέλατε να ψηφίσουμε στις εκλογές, για να κόψετε το δούλεμα?

    • Προφανώς δεν έχει πολλούς θαυμαστές του μεγαλύτερων δολοφονών στην νεότερη παγκόσμια ιστορία Μάο Τσε Τουνγκ και του Στάλιν . Με λίγα λόγια έχει πολλούς που πιστεύουν στην δημοκρατία και όχι στην φασιστοαριστερα

  • Πάλευαν 10 χρόνια να γίνουν ανεξάρτητος Δήμος, η αχαριστία τους στο μεγαλείο, επιβράβευσαν αυτούς που τους ένωσαν με τα Σέρβια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.