Ευχαριστήριο του Γ. Χριστοφορίδη για την επανεκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας

30 Μαΐου 2019
08:58

Στις περιφερειακές εκλογές ο συνδυασμός «Ελπίδα» κατετάγη τρίτος και εγώ είχα την τιμή να συγκεντρώσω τις περισσότερες προτιμήσεις των ψηφοφόρων του συνδυασμού. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την προτίμησή τους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συν-υποψηφίους για τον καθημερινό αγώνα που δώσαμε να πείσουμε για τις θέσεις μας και φυσικά την επικεφαλής του συνδυασμού, κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου για την εμπιστοσύνη της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών διότι όλοι συμμετείχαμε σε έναν προεκλογικό αγώνα υψηλού επιπέδου, με πολιτισμένο διάλογο και επιχειρήματα εκατέρωθεν. Από μεριάς μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να ανταποκριθώ στην δεύτερη θητεία μου ως περιφερειακός σύμβουλος, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης αυτή τη φορά. Η ευθύνη απέναντι στους πολίτες είναι μεγάλη και έχω την πλήρη επίγνωσή της. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε να συνδράμω τον συνδυασμό σε μια αντιπολιτευτική δραστηριότητα με άδολη κριτική τοποθέτηση.

Στην προσπάθεια να λειτουργήσει δημοκρατικά και ισότιμα το Περιφερειακό Συμβούλιο. Στην προσπάθεια να ακουστούν οι απόψεις όλων των δημοκρατικών παρατάξεων για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και εμείς-όσο μπορούμε από την θέση μας στο περιφερειακό συμβούλιο-τις συνθήκες για την ανάπτυξη του τόπου μας. Σας ευχαριστώ για την τιμή να εκπροσωπήσω τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Περιφερειακός Σύμβουλος

3 σχόλια

  • Στις βουλευτικές εκλογές θα είσαι υποψήφιος στο Κιναλ μετά δεν μπορώ να προβλέψω που θα βρεθείς …

  • Είναι ωραίο αίσθημα να είσαι εκεί που ανήκεις και να αισθάνεσαι όμορφα σαν το σπίτι σου. Γιώργο γερά με την Γεωργία την κορυφαία για μένα Αυτοδιοικητικό της περιοχής μας.

  • ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΑΨΕΣ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.