Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ γι’ ακόμη μία φορά συμμετέχει, με αξιώσεις, στους αγώνες της προκριματικής φάσης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

30 Μαΐου 2019
09:04
Κανένα σχόλιο

 

Ανακοινώθηκε από την Ε.Ο.Κ. το πρόγραμμα αγώνων της προκριματικής φάσης ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, που θα γίνει στο Επταπύργιο Θες/κης, το διάστημα 15-19/6/2019. Στο ειδικό αυτό πρωτάθλημα κοντράρονται οι πρωταθλήτριες 6 Ενώσεων (Δυτ. Μακ/νίας, Ανατ. Μακ/νίας & Θράκης, Θεσσαλίας, Χαλκιδικής, Κεντρικής Μακ/νίας και Βορειοδυτικής Ελλάδας), με την πρώτη να προκρίνεται στην τελική εξάδα (FINAL 6), των καλύτερων ομάδων στην ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ για ακόμη μία φορά συμμετέχει με αξιώσεις, τιμώντας την μακρά ιστορία του στον θεσμό και ελπίζει όπως πάντα για το καλύτερο.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.