Πτολεμαΐδα: Δυναμική η Αθηνά Τερζοπούλου στην ομιλία της για τον β’ γύρο (Φωτογραφίες – Δελτίο τύπου)

31 Μαΐου 2019
04:51

 

Με μία θριαμβευτική και ιδιαίτερα καυστική ομιλία απευθύνθηκε προς τον λαό της Εορδαίας, σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου, η υποψήφια Δήμαρχος Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη, η οποία με μεγάλο ενθουσιασμό και τόλμη ανέλυσε το πολιτικό προφίλ του συνυποψηφίου της στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Αφού ευχαρίστησε τους συμπολίτες μας για την προτίμησή τους στο πρόσωπό της, φέρνοντάς την στη θέση να διεκδικεί με αξιώσεις τον δημαρχιακό θώκο την ερχόμενη Κυριακή, περιέγραψε το όραμά της για έναν νέο Δήμο Εορδαίας μιλώντας για έναν πολιτισμό στην καθημερινότητα, την καθαριότητα, το πράσινο, τις παιδικές χαρές, τα πάρκα και τις πλατείας καθώς και στην προσβασιμότητα για τα ΑμεΑ, δίνοντας λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας του Δήμου.

Στη συνέχεια της ομιλίας η κ. Τερζοπούλου, με αιχμηρό τρόπο επικεντρώθηκε στη σκιαγράφηση του πολιτικού προφίλ του συνδιεκδικητή της για το Δήμο Εορδαίας. Σημείωσε πως πρόκειται για έναν επαγγελματία πολιτικό ο οποίος ανάλογα με τις πολιτικές συγκυρίες που τον βόλευαν, μεταπηδούσε σε πολιτικούς αντιπάλους συνεργατών του. Έναν ανεπάγγελτο, με δίψα για τη χρόνια εξουσία που έχει ανάγκη για να επιβιώσει, ο οποίος ήταν παντού απών και σε επίπεδο περιφέρειας.

Πολλές ήταν οι φορές που οι παρευρισκόμενοι που είχαν κατακλίσει την κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, στηρίζοντας τις θέσεις της υποψήφιας Δημάρχου.

Η υποψήφια Δήμαρχος αναφέρθηκε εκτεταμένα στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και τις απώλειες θέσεων εργασίας καθώς και στη σύνδεση της ΔΕΤΗΠ με την 5η Μονάδα, η χρηματοδότηση της οποίας ακόμη βρίσκεται στον αέρα, όπως και η διέλευση του αγωγού ΤΑΠ από την περιοχή μας. Συνέχισε σημειώνοντας για τη μηδενική απορροφητικότητα στην αγροτική ανάπτυξη και ανέφερε σε αντιδιαστολή τη χρηματοδότηση του Μαμάτσειου σε σχέση με τα προβλήματα του Μποδοσάκειου. Παρέθεσε διεξοδικά προτάσεις του Δήμου τις οποίες ο ακόμη εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχης δεν έχει προωθήσει, έργα τα οποία δεν έχουν αποπερατωθεί και εργασίες που βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο υποσχέσεων.

Η κ. Τερζοπούλου απαρίθμησε προγράμματα και ευκαιρίες που έχουν χαθεί διότι σε όλες τις περιπτώσεις ο Αντιπεριφερειάρχης ήταν και παραμένει ΑΠΩΝ. Κατέδειξε το πως έμεινε αναξιοποίητη η θεσμική του θέση για το καλό του Δήμου μας.

Τελειώνοντας, κάλεσε το λαό της Εορδαίας να αποφασίσει και να ψηφίσει την ερχόμενη Κυριακή, δίνοντάς της την εντολή να αναλάβει υπεύθυνα τις τύχες του Δήμου Εορδαίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους υποψηφίους συμβούλους να ανεβαίνουν στην εξέδρα και χέρι-χέρι να εκπέμπουν μήνυμα νίκης για την Κυριακή.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε στο επίσημο κανάλι του συνδυασμού την ομιλία.

 

 

25 σχόλια

  • Τό πολιτικό επίπεδο σ όλο του το μεγαλείο ο μηδενισμός ο κιτρηνισμος καί η αναφορά στο πρόσωπο του αντιπάλου δείχνουν άλλες μορφές πολιτικής κρίμα.

    • Απλά στο δελτίο τύπου ο συνδιασμος «ξέχασε» να πει ότι:
      1.Η πλατεία ήταν άδεια , είχε το μισό κόσμο από την προηγούμενη συγκέντρωση της.
      2).Οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι της του συνδιασμου , είναι αιώνιοι αντιδήμαρχοι και συνταξιούχοι συνδικαλιστές .

    • Η αλήθεια είναι κίτρινισμος σ αυτόν τόπο ή αλήθεια είναι χυδαιότητα κτλ ο ψεκασμός Καλά κρατεί…και τέλος αναρωτιόμαστε..τί είχαν τα έρμα και φορούσαν…

    • Όταν έχεις δημόσιο βίο και θέση, αγαπητέ, ο καθένας έχει το δικαίωμα για τα δημόσια πεπραγμένα να σε κατηγορήσει.
      Γιατί πολύ απλά ο βίος, ο πολιτικός βίος και το ήθος, δεν κρύβονται.
      ΑΡΑ, βλέπω πως ενήργησε ο τάδε πολιτικός, τι έπραξε και αναλόγως τον επάνω η τον κατακρίνω.
      Αν η Τερζοπουλου κατηγορούσε τον Πλακεντα για ενδοοικογενειακες υποθέσεις, θα ήταν σφάλμα. Αν δηλαδή τον κατηγορούσε για πράγματα τα οποία δεν είναι δημόσια.
      Δεν μπήκε στην ιδιωτική του ζωή…
      Και τέλος πάντων αυτά έχει η πολιτική.
      Τουλάχιστον στην Ελλάδα…

  • Εγω αν ημουν στη θεση του αντιπαλου της θα της εκανα μηνυση γι αυτα που ειπε. Ξερει οτι θα χασει πανηγυρικα και ολο αυτο δειχνει πανικο. Κριμα γιατι ολο αυτο δειχνει το επιπεδο της και την εμμονη της με αυτον τον ανθρωπο και το χτεσινο ηταν τεραστιο λαθος που θα της κοστισει. Στην τελευταια κεντρικη ομιλια δεν περιμενεις να ακουσεις τετοιες χυδαιοτητες που θιγουν οικογενειες και ανθρωπους. Θελεις να ακουσεις προγραμμα και οραμα γιατι αυτη η πολη εχει αναγκη ομονοιας και συνεργασιας. Με αυτο το επιπεδο πως θα συνεργαστει στο δημοτικο συμβουλιο; κριμα πραγματικα….τα πτυχια δυστυχως δεν φερνουν και το επιπεδο.και παρεπιπτοντως ο συνυποψηφιος της εχει και πτυχιο και δεν ειναι κακο καποιος επιτελους να ειναι πολιτικος στο επαγγελμα οταν αυτο το κανει καλα.

    • Να είναι πολιτικός στο επάγγελμα; Αλήθεια;
      Οκ. Και αν το δεχτούμε αυτό, ισχύει για θέσεις υψηλές. Δεν μπορεί να επιβιώνεις πλάι σε πολιτικούς και να δοκιμάζεις σε όλα τα κόμματα.
      Αυτό σημαίνει τυχοδιωκτισμος.
      Όταν η άλλη εργάστηκε 31 χρόνια ως Νομικός και Συμβολαιογράφος, είναι κάπως να θεωρείς επάγγελμα την πολιτική. Να είσαι επί τετραετίες, μάλιστα. Μην ξεχνουμε τον γείτονα κ. Κουκουλοπουλο. Οι Κοζανιτες τον ανεδεικνυαν επί δεκαετίες Δήμαρχο, γιατί παρήγαγε έργο. Και σαφώς θα είχε επει δεκαετίες μερικους ίδιους συμβούλους. Αλλά το ζήτημα είναι ότι ένα δυνατό στέλεχος της ΝΔ, με δράση στα τοπικά του κόμματος, καταλήγει με συνδυασμό που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
      Αυτό πως γίνεται;
      Γιατί δεν βλέπετε αυτά όλα και μένετε στον πως μίλησε η υποψήφια; Το κόμμα που υπηρέτησε κατά ψήφισε την Συμφωνία των Πρεσπών στη μορφή 2019,ο ίδιος γιατί δεν παραιτήθηκε από τον κ. Καρυπιδη;;
      Πολύ απλά για να παραμείνει αντιπεριφερειαρχης…

    • Μήνυση για να κάνεις πρέπει να σε προσβάλουν ή να σε συκοφαντησουν.

      Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο το να σε πουν επαγγελματία πολιτικό και γυρολογο δε λέει απολύτως τίποτα.

      Μήπως είναι ψέματα ότι ο Κ Πλακεντας όταν δει διαφαινόμενη ήττα πάει πάντα εκεί που θα έχει καρέκλα;

      Η πολιτική του διαδρομή εξάλλου είναι γνωστή.

      Όπου φυσάει ο άνεμος της… Εξουσίας

  • Ομιλία μιας άλλης εποχής.Ο πανικός στο πρόσωπό της .Διατείνεται το ¨΄νεο΄΄ και ΄΄άφθαρτο΄΄ με συνταξιούχους συνδικαλιστές!!

  • Συγχαρητήρια στην κα. ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    Δεν κατηγόρησε τον κ. Πλακέτα για προσωπικά ζητηματα ούτε για οικογενειακές υποθέσεις.
    Το ότι είναι γυρολόγος για να επιβιώσει πολιτικά το γνωρίζουν και τα βρέφη.
    Ξεκίνησε ως στέλεχος της ΝΔ
    Εμφιλοχωρησε στους ΑΝΕΛ
    Κατέληξε αντιπερ. με ΣΥΡΙΖΑ
    Αυτό τι δείχνει;;; ΗΘΟΣ;;;
    Ας μη γελιόμαστε.
    Η σας πείραξε που του θύμισε τις ευκαιρίες που χάθηκαν για την ΕΟΡΔΑΙΑ???
    Δεν είδα ποτέ και πουθενά τον κ. Πλακεντα την τελευταία 10ετια. Σε κανένα δρώμενο της πόλης.
    Αυτοί θελουν το μέλλον του τόπου;;;
    Αίσχος. Και σας πείραξαν τα παλαιά στελέχη. Γιατί ως ΝεοΔημοκράτης ο κ. Πλακεντάς δεν στήριξε στις περιφέρειας εκλογές του 2014 τον κ. ΔΑΚΗ;; Προφανώς για να μην ηττηθεί.

  • Η κα. Τερζοπουλου το διευκρίνισε…
    Μίλησε για το ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΗΘΟΣ και μόνο του αντιπάλου της.
    ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΗΘΟΣ.
    Γυρολόγος κομμάτων
    Και τι πρόσφερε στην εορδαια
    Κακό;
    Δεν
    Νομίζω.

  • Λυπάμαι ειλικρινά για την χθεσινή ομιλία.Χωρις πρόγραμμα δίχως δηλώσεις και απόψεις σοβαρές για πρόγραμμα παρά μονάχα κατηγορίες !!! Οι δε εκλεγέντες τι να πει κανείς θα πάρουν σύνταξη από τα έδρανα του δήμου.Ντροπη θεωρώ το γεγονός να υπάρχουν άτομα που φθαρθηκαν συνδικαλιστές που το μόνο που τους ενδιαφέρει η θεσουλα στα έδρανα του δήμου.Ποσο αφελής οι παππούδες που ακόμη τρέχουν πίσω από τις σκιές τους Πελατιακες σχέσεις!οι νέοι όμως θέλουν το νέο το άφθαρτο κύριε Δικά όχι εσάς τον σκουριασμένο και τους υπόλοιπους που χάσανε την θέση και πολεμάνε να την κατακτήσουν ΦΤΑΝΕΙ

  • Οταν κατηγορεις καποιον με αυτους τους χαρακτηρισμους και λες μαλιστα οτι κατασπαταλησε δημοσιο χρημα θιγεις ανθρωπους και χωρις αποδειξεις….αυτα ολα τα ακουν οι γονεις και πολυ περισσοτερο το παιδι αυτου του ανθρωπου….οποτε ναι μπαινεις σε προσωπικο επιπεδο…και τα λεω ολα αυτα χωρις να ειμαι οπαδος του κ.πλακεντα…ειναι κριμα να γυριζουμε την πολιτικη τοσο πισω. Χτες περιμενα να ακουσω μια ομιλια που να με πεισει οτι πραγματικα υπαρχει μελλον…αλλα δυστυχως ξερω τι δεν θα ψηφισω. Οχι καποιον που σπαταλησε 10 τουλαχιστον λεπτα απο τον πολυτιμο χρονο της ομιλιας του για να ασχοληθει με τον αντιπαλο και οχι με το δικο του προγραμμα.

    • Προς Ελενα.
      Να είστε αντικειμενική και ακριβής. Όλοι όσοι σχολιάζουμε πιστεύω ακούσαμε την ομιλία. Το θέμα είναι τι είναι καλύτερο αν όχι απόλυτα, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό για τον τόπο.
      Το πρόγραμμα δεν το ανέλυσε στην προηγούμενη ομιλία;;
      Και σήμερα το απόγευμα ο κ. Πλακεντας αυτό θα έκανε, αλλά η αντίπαλος του δεν έχει αφήσει εκκρεμείς υποθέσεις στην κοινωνία.
      Δεν ανέφερε ότι ο ίδιος υπεξαίρεσε πόσο. Να είστε σαφείς.
      Ανέφερε, ότι η μη διεκπεραίωση των έργων που απαριθμησε, ΕΠΈΦΕΡΕ, αχρηστία στα κονδύλια της Περιφέρειας.
      Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.
      Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες η ψευδή.
      Είναι προβλήματα τα οποία βλέπουμε.
      Έχετε οδηγήσει για Γαλάτεια;
      Δεν ανησυχείτε για την τηλεθερμανση;
      Για το νοσοκομείο; επειδή απλά προστέθηκε μια πτέρυγα; το υπόλοιπο κτίριο μαραζώνει.
      Ψηφίστε ο, τι αγαπάτε, αλλά να ξέρουμε ως πολίτες τι μέλλον επιλέγουμε.
      Φτάνει πια η καραμέλα,
      Για τους παλιούς συμβούλους και την ομιλία. Είναι όλα σαφή.
      Τίποτα δεν κινήθηκε εναντίον του κ. Πλακεντα.
      Η κριτική έγινε για το πολιτικό του ήθος!!!
      Δηλαδή για τον πολιτικό δημόσιο βίο του.
      Για τίποτε άλλο.
      Δείτε και άλλα σχόλια, και άλλοι γράφουν παρόμοια…
      Δεν είναι όλοι χαζοί.

  • Δες λίγο τους 11 του Πλακεντα και μην αναφέρεις ονόματα.
    Ο ίδιος ο κ. Πλακεντίας εκπροσωπεί το παλαιό, το κομματικό κατεστημένο…
    Ο ίδιος είναι επί 20ετια πολιτικός.
    Σας ενόχλησε το ότι εξελέγησαν πρόσωπα σεβαστά και εξ αυτών κάποιοι παλαιοί σύμβουλοι;
    Έλεος. Πραγματικά.

  • Λοιπον αν και δεν την γνωριζω την Τερζοπουλου θεωρω ειπε κατι που θεωρειται αναδρομη σε οσους ξεχνανε, επισης οι συγκεκριμενοι και το συναφι τους ελεγαν πολλα χειροτερα για μνημονιακους προδοτες και προσβαλαν ολοκληρη τοπικη κοινωνια, τωρα τα γυριζουν και θελουν να μπουν και στο μαντρι. Οσο για συνδικαλιστη που λετε εσεις πριν πειτε κατι σκεφτειτε ποιοι απο Πλ. Τρεχουν για συνδικαλιστες και ποιοι ειναι της οικογενοιοκρατιας συνδικαλιστων. Παρακαλω να περασει

  • Η ιστορία κ. Πλακεντα γράφεται όντως από τους παρόντες.
    Γιατι πολύ απλά οι παρόντες είναι αυτοί που θα κατά γράψουν και θα αξιόλογο ήσουν το παρελθόν!!!
    Αρα,χθες η κα. Τερζοπουλου μαλλον
    ξεκίνησε να γράφει κάποια κεφαλαι
    στην Ιστορία
    για το πολιτικό παρελθόν
    και παρόν του τόπου
    και της Περιφέρειας.

  • Μικρή η πόλη, λίγοι οι άνθρωποι, όλοι γνωρίζουν όλους , οπότε οι περιπλανήσεις και των δύο υποψήφιων από τη ΝΔ στους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωστή ….
    Αν μετράει σύμφωνα με τον χρόνο διαμονής στους ΑΝ.ΕΛ.τότε ναι ο κ. Πλακεντάς είχε περισσότερο χρόνο διαμονής, από την κ. Τερζοπούλου η οποία έφυγε νωρίς……..
    Το ερώτημα που τίθεται: ποιος από τους δύο είναι πιο άξιος αλλά και πιο ικανός για να διαχειριστή τα του ΔΉΜΟΥ αλλά και με ποιούς συνεργάτες…οι ύβρεις δεν βοηθούν, η λάσπη δεν κάθεται να αφήσει τα σημάδια της, η ιστορία απέδειξε ότι ο κόσμος στρέφεται σε αυτούς που προβάλουν τις θέσεις τους και μόνο αυτές.
    Κυριακή κοντή γιορτή ………..

  • Είναι να αναρωτιέται κανείς τι σημαίνει περιπλανώμενος ! Γιατί τόσα χρόνια που όλοι ήταν στο μαντρί τους είχαν σίγουρους και αλωνιζαν .Δηλαδή αν βλέπω ότι η ηγεσία παρεκκλίνει θα κάτσω να τους χειροκροταω ; Έλεος κυρία Τερζοπούλου!

    • Πολύ σοβαρό το σχόλιό σας.
      Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαινεται πως ήταν θέμα παρρέκλισης της ηγεσίας…
      Νομίζω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.