Στις 12 ψήφους η διαφορά μεταξύ των Λευτέρη Ιωαννίδη και Κυριάκου Μιχαηλίδη, μετά τη διαδικασία επανακαταμέτρησης

31 Μαΐου 2019
05:07

 

Αναρτήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο από την Πρωτοδίκη Κοζάνης, τα αποτελέσματα από την επανακαταμέτρηση των ψήφων με την διαδικασία να ολοκληρώνεται αργά το απόγευμα της Πέμπτης.  Στις 12 ψήφους η οριστική διαφορά μεταξύ των Λευτέρη Ιωαννίδη  και Κυριάκου Μιχαηλίδη, που απέσπασαν 9.024 ο πρώτος και 9.012 ο δεύτερος αντίστοιχα, όπως έχουν ανακοινωθεί μετά τη ολοκλήρωση της διαδικασίας καταμέτρησης εκ νέου  που ξεκίνησε χθες το απόγευμα, η οποία και ζητήθηκε από τον Κυριάκο Μιχαηλίδη, παρουσία δικαστικών κι εκπροσώπων των δύο συνδυασμών.Ο Λευτέρης Ιωαννίδης και επίσημα θα βρίσκεται στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών με αντίπαλο τον Λάζαρο Μαλούτα που στην εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής πέρασε στην πρώτη θέση με 11.294 ψήφους και ποσοστό 27,90% με τον Λευτέρη Ιωαννίδη να ακολουθεί με 22,29% και τον Κυριάκο Μιχαλίδη με  22,26%.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

61 σχόλια

    • Το Μαλουτα θα τον βγάλει ο λαός της Μακεδονίας. Της κανονικής όχι αυτής του Συριζοοικολογου.

        • Ψήφισα, εγώ και η οικογένειά μου, τον Ιωαννίδη λόγω καταγωγής (μιλάω για το 2014). Είχαμε σκοπό να πράξουμε και τώρα το ίδιο (παρόλο που είμαστε αντίθετοι με τη συμφωνία των Πρεσπών). Αφού άτομα της κίνησης μας θεωρούν φασιστοδεξιούς, ας ψάξουν τη δική τους ψήφο. Σε ότι αφορά την δημοκρατική ευαισθησία του καθενός δεν έχω καμιά διάθεση να τη χαρίσω σε κανένα (δεξιό, κεντρώο ή αριστερό). Απλώς θέλω να υπενθυμίσω στον προηγούμενο σχολιαστή πως φασίστες υπάρχουν παντού, αριστερά και δεξιά.

    • Ε τωρα ειναι που θα ψηφισουν ολοι οι Μιχαλιδικοι Μαλουτα δεν καταλαβαινεις τι θα γινει; εγιναν ολοι ηρωες για την πατριδα. Ποιοι αυτοι που εστρωσαν το χαλι για το Σκοπιανο .

  • Έπεσε επάνω στον Κυριάκο όλος ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ως εδώ Ιωαννίδη, την Δευτέρα δεν θα είσαι δήμαρχος.

  • Ο Κυριάκος έκανε έναν δίκαιο αγώνα.

    Χωρίς μηχανισμούς, χωρίς την κυβερνητική στήριξη.

    Προσωπικά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα τον αδικεί.

    • Κανεις δε μπορει να σας αδικησει τοσο οσο αδικειτε εσεις με τη δυμπεριγορα σας τον εσυτο σας. Μην υποτιματε τη νοημοσυνη του λαου. Αρκετα με τη προσωπικη ρεβανς

      • ΠΟΛΥ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ Ο ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

    • Ε εντάξει θα κάνουμε άλλες 6 καταμετρήσεις αν είναι να έρθει Χ για να είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.. και μετά κλήρωση και ξέρεις την συνέχεια.????

  • Δε τελείωσε τίποτα Ο Ιωαννίδης θα χάσει στα δικαστήρια με την ένσταση του Κυριάκου για τα άκυρα που πιστέψτε με είναι πολλά του Ιωαννίδη

    • ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

      • Ο λαός έδειξε στην φασιστοαριστερα την πόρτα της εξόδους από την εξουσία. Με εντολή ξένων δυνάμεων ξεπουλήσατε την χωρά και την Μακεδονία. Και οι Κοζανίτες θα στείλουν στα έδρανα της αντιπολιτεύσεις των υπέρμαχο της συμφωνίας των Πρεσπών Λευτέρη.

  • Όποιος είναι καλός στις δικαιολογίες σπανίως είναι καλός σε οτιδήποτε άλλο.

  • ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ , ΤΕΛΟΣ

    Με τι θράσος οι πολιτικοί ξεπουλούν τη Μακεδονία και με τι απάθεια εμείς οι πολίτες τούς το επιτρέπουμε;

    • χτύπα την κεφάλα στον τοίχο να συνέλθεις πατριδοκάπηλε, μια ζωή ίδιοι οι δεξιοί και απαράλλαχτοι

  • Όχι στον οικολόγο της ανυπαρξιας. Τα χωριά μας δεν είδαν τίποτα. Μόνο υποσχέσεις και αριστερες ιδέες.

  • Μαλουτας ΚΙΝΑΛ. Τόσο απλά..
    Τόση φασαρία για να ψηφίσουν οι της Νέας Δημοκρατίας το παλιο ΠΑΣΟΚ.
    – Τουμπουλιδου
    – Κοουμτζιδου
    – Κυριακιδη
    – Κυτίδη και οι άλλοι Κουκουλοπουλικοι..όλοι μαζί για να βγει ξανά βουλευτής σε ένα μήνα ο Κουκουλοπουλος..όλοι η δεξιά μαζί..ενωμένη..ψηφίζει Μαλουτα.

  • Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να είναι ο δήμος της Κοζάνης Ροζ

    Ο Λευτέρης προσπαθεί μέσα στον πανικό του να μας πείσει ότι είναι ανεξάρτητος συνδυασμός, κάτι το οποίο φυσικά και δεν πείθει κανένα

    Είστε ήδη παρελθόν…

    • Ενώ ο Λάζος, που διοικεί το Δήμο από το 1990 είναι το μέλλον…Πονάνε τα μυαλά μας με αυτά που διαβάζουμε στα σχόλια

  • η εμπάθεια για το πρόσωπο του Ιωαννίδη Περισσεύει.Ηταν ένας δήμαρχος αξιόλογος.Ισως πολλοί να μην θέλουν να το επιβεβαιώσουν .Η αλήθεια είναι αυτή.Είμαι περήφανη για το δήμαρχό μας.

  • ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 1. Είμαστε ανεξάρτητος πολιτικός φορέας: εδώ γελοῦν ὄχι μόνο οἱ κότες, ἀλλά καὶ τὰ μυρμήγκια!
    2. Είμαστε η μόνη επιλογή που απέμεινε για την εκλογή της ερχόμενης Κυριακής: αυτοθέωση!!

    • ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΟΦΟΡΟΥΣ ΚΟΝΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

  • Σκοπιανοτσολιαδες σας βλέπω κάνετε υπερωρίες μπροστά από το πληκτρολόγιο . Σκοπιανοτσολιαδες οργανωθείτε και τώρα που σας έχει ανάγκη ζητήστε αύξηση. Σκοπιανοτσολιαδες δεν πιστεύω να δουλεύεται 7ημερο ?

  • Σήμερα που θα κάνει την προεκλογική του ομιλία θέλω να θυμίσω στον Λευτέρη να μας πει και πάλι πόσο υπερήφανος είναι που παραχωρήσαμε όνομα , ιστορία και γλώσσα στους γείτονες .

  • Βγαίνουν οι κονδηλοφόροι του Ιωαννίδη και γράφανε χτες ότι ο Λευτέρης ήταν ουδέτερος στην συμφωνία των Πρεσπών. Κύριοι μέχρι πριν λίγο καιρό ήσασταν περήφανοι για τα τριάκοντα αργύρια τώρα λίγο πριν από της εκλογές δεν κάνετε αναφορά στο θέμα των Σκοπίων και μετά της εκλογές θα είστε και πάλι μπροστάρηδες για την συμφωνία της λίμνης. Απίστευτοι , ο ορισμός του παλαιοκομματικού , ότι χειρότερο έχει δει η πόλη μας

  • Τώρα που ζητεί την ψήφο μας ο κύριος Ιωαννίδης είναι επιβεβλημένο για το τόσο σημαντικό θέμα των Σκοπίων να μας πει την άποψη του . Εγώ πιστεύω πως είναι πολύ έντιμο εκ μέρους του δήμαρχου μας που υποστηρίζει δημοσιά την συμφωνία των Πρεσπών πάρα το γεγονός ότι το 90 % των δημοτών –φασιστών- είναι κατά .

  • Μαλουτάκια τρικυμία εν κρανίω, σας παραδίδουν μαθήματα από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για να γεμίζετε με σχόλια οι επί πληρωμή σχολιαστές το κάθε άρθρο; μας κουράσατε μαλουτάκια εμείς Ιωαννίδη ψηφίζουμε για τα καθαρά ταμεία του Δήμου και τα σωστά οικονομικά, με πατριδοκαπηλία και ψευδομακεδονισμό πάει ο Μαλούτας 2η Κυριακή γιατί αποδεικνύει περίτρανα πόσο λίγος είναι και δεν έχει πρόταση για το αύριο…καθαρά λοιπόν ολίγιστος και ανεπαρκής ο Μαλούτας

  • Όσο πιο λυσσασμένα επιθετικά σχόλια διαβάζω κατά του Ιωαννίδη, τόσο αυξάνεται η βεβαιότητα μου ότι η Ενότητα θα πάθει μεγάλη νίλα την Κυριακή, αντίστοιχη της νίλας του συριζα στις ευρωεκλογές.
    Και η Κοζάνη θα είναι η μόνη πόλη με συριζαίο δήμαρχο, ελέω Ενότητας!

  • Ο χρόνος δουλεύει για τον Σημανδρακο

    Ο νικητής δύσκολο να συνεργαστεί με τον άμεσο αντίπαλο διότι θα είναι και πολιτική ζημιά.

    Με τον Μιχαηλίδη που είναι δεξιά δεξιά λίγο δύσκολο.

    Οπότε ίσως ο κερδισμένος είναι ο Σημανδρακος που πλασάρεται πιο ανεξάρτητος (λέμε τώρα)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.