Οδηγίες

  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε τα αυγά, το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε το σπορέλαιο, τέσσερις κουταλιές αλεύρι και ανακατεύουμε.
  4. Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και δουλεύουμε.
  5. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  6. Την τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί, την σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  7. Προαιρετικά αναμειγνύουμε την Φέτα με λίγη πάπρικα.
  8. Πλάθουμε την ζύμη ελαφρώς και την ανοίγουμε σε φύλλο.
  9. Απλώνουμε την Φέτα και κόβουμε σε λωρίδες με πάχος περίπου 2 δάχτυλα.
  10. Τα στριφογυρίζουμε και τα τοποθετούμε κυκλικά σε φόρμα 26 εκατοστών.
  11. Αλείφουμε κρόκο αυγού και πασπαλίζουμε σουσάμι.
  12. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.