Γιάννης Θεοφύλακτος στο OpenTV: «Κάναμε την αυτοκριτική μας ώστε να μάθουμε από τα λάθη του δυσμενούς αποτελέσματος και πάμε δυνατά στη μάχη των εθνικών εκλογών» (Βίντεο)

31 Μαΐου 2019
18:38

Καλεσμένος στο κανάλι OPEN και στην εκπομπή ”Ώρα Ελλάδος” ήταν ο Βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος την Πέμπτη 30/5/19. Επίσης καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο Βουλευτής (ΝΔ) κ. Οικονόμου Βασίλειος.

Ο κ. Θεοφύλακτος συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους κ. Κάντζου και κ. Γιακουμή διατύπωσε συνοπτικά τις εξής απόψεις:

– Αποτέλεσμα Ευρωεκλογών:

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δεν ήταν το αναμενόμενο. Έφταιξε που ο ΣΥΡΙΖΑ εστίασε κυρίως στο παρελθόν και όχι στο μέλλον με συνέπεια να μην μπορέσει να εμπνεύσει τους ψηφοφόρους. Επιπλέον καθυστέρησε την ανάταξη της μεσαίας τάξης, επειδή η Κυβέρνηση έπρεπε να πρώτα να ασχοληθεί με τους συμπολίτες μας οι οποίοι βρισκόταν λόγω της κρίσης στα όρια της εξαθλίωσης. Αμέσως μετά όμως έπρεπε να ασχοληθούμε με τη μεσαία τάξη, κάτι που δεν πράξαμε.

Στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών δεν έγινε η σωστή ενημέρωση στους πολίτες (με ευθύνη δική μας, τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος) για το ότι η ΝΔ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα συμφωνούν με την ονομασία ”Βόρεια Μακεδονία” (ασχέτως με τις διαφωνίες τους στα επιμέρους θέματα). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επωμισθεί αποκλειστικά η Κυβέρνηση το πολιτικό κόστος της συμφωνίας. Ίσως έπρεπε να εμπλακούν από την αρχή στο εθνικό αυτό θέμα και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει το συντομότερο δυνατό να παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα προκειμένου να φανούν οι διαφορές του με τη ΝΔ και το πού θα οδηγηθεί η χώρα αν κυβερνήσει η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης.

– Θητεία ανώτατων δικαστών:

H Δικαιοσύνη πρέπει και θα παραμείνει ανεξάρτητη. H NΔ διαφωνεί με τις επιλογές που της προτείνει η Κυβέρνηση εξαιτίας του ότι πολλά στελέχη και υποστηρικτές της έχουν ανοιχτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη. Οι Έλληνες δικαστές και εισαγγελείς δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν υποχείριο κανενός και θα συνεχίσουν απερίσπαστοι να ασκούν το λειτούργημά τους για την εξυγίανση του δημόσιου βίου της χώρας.

43 σχόλια

    • Η ΝΔ υπερψήφισε τις 120 δόσεις πριν από λίγες ημέρες.
      Σήμερα αποδεικνύεται ο εμπαιγμός της προς την κοινωνία. Σε τι διαφέρουν οι απόψεις αυτές απ’ όσα υποστηρίζουν χρόνια οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ; Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εδώ & τώρα να πάρει θέση & ν’ απολογηθεί για την υποκρισία

  • Απο τους λίγους στον Συριζα που τα λέει όπως είναι.Έχουμε ακούσει ενα κάρο δικαιολογίες τόσες μέρες.Ο κάθε δήθεν ειδικός βγαίνει και λέει το μακρύ και το κοντό του.

  • Γιάννη θα βρείτε πρώτοι στις εθνικές εκλογές, κι εσύ πρώτος στο Νόμος Κοζάνης.

    Κατά σειρά θα ακολουθήσουν :
    Σύριζα
    Πειρατές της Καραϊβικής
    Χιονάτη και 7 Νάνοι
    Σταχτοπούτα
    Κοκκινορεβυθουλης

    Γιάννη βλέπω μεγαλεία!!!!

  • Σε έναν μήνα, ψηφίζουμε όλοι Μητσοτάκη για να μάθουμε από πρώτο χέρι τι θα πει νεοφιλελευθερισμος.

    Αφού 40 χρόνια δεν βάλαμε μυαλό, ο μητσοτακης μαζί με τους Ξαφα, Στουρναρα Γεωργιάδη Βενιζέλο Σαμαρά και λοιπους νεοφιλελεδες θα μας δώσουν μια τελευταία (για κάποιους κυριολεκτικά) ευκαιρία.

    Αυτοί μας αξίζουν!

    • Συμφωνώ και μην ακούσω κανέναν να κλαίγεται για απολύσεις μειώσεις μισθών και συντάξεων

    • Τρομερή ανάλυση!!!! Ακούγετε ο Μητσοτάκης θα καταργήσει και την ανατολή του ήλιου! Έχετε πάθει κλακαζ!

      • Δεν έκανα τίποτα περισσότερο από να συνοψίσω τις δηλώσεις όσων ανέφερα. Συνεπώς η ανάλυση είναι κυριολεκτικά τρομερή. (Και κατά τη Δήλωση “θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη” του Γεωργιάδη.”

  • Ο θεοφύλακτος λέει ….κάναμε την αυτοκριτική μας …

    Συγνώμη πότε πρόλαβες σε μία εβδομάδα να την κάνεις .

  • Γιάννη τώρα που θα είναι με σταυρούς και όχι με διορισμό με τους χιλιάδες χαμένους φοιτητές στην Κοζανη σε βλέπω πρώτο απο το τέλος

  • Σε αυτές τις εκλογές ψηφίστηκαν και συνδυασμοί του Σύριζα, γιατί σε τοπικό επίπεδο ψηφίζεις τον συγγενή, τον φίλο, τον γείτονα. Στις βουλευτικές δεν γίνονται αυτά. Φαντάσου τι σας περιμένει.

  • Καλά ο Ελληνικός λαός σας έδωσε ένα μήνυμα και εσείς στον κόσμο σας. Τέτοια αλαζονεία δεν έχουμε ξαναδεί. Στις βουλευτικές βλέπω 13% διαφορά και πάλι μυαλό δεν θα βάλετε. Όσο για αυτά που λες περί απολύσεων πάει και αυτό το παραμύθι σας κατέρρευσε… Να δούμε τι άλλο θα σκεφτείτε, μέχρι ο κόσμος να σας στείλει πάλι στο 3%.

  • Αυτο ειναι το διλημμα η μπροστα με ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικες για τους πολλους η πισω με Νδ και πολιτικες μονο για λιγους και εκλεκτους.

  • Άλλα έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα ο ειδικός Γιάννης. Κάτι για πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και κάτι όνειρα θερινής νυκτός ψελιζε περιφερόμενος ο διορισμένος των ναι σε όλα βουλευτής Θεοφύλακτος. Τώρα φυσικά λέει ότι τους έδωσαν εντολή από τα κεντρικά να πουν αλλά το περίεργο είναι ότι μόνο αυτός εμφανίστηκε. Οι υπόλοιποι τρεις διορισμένοι αγνοούνται ακόμη.

  • 5/7/2015 δημοψήφισμα, κάνατε το ΟΧΙ ΝΑΙ.7/7/2019 τώρα θα δείτε το δικό μας ΟΧΙ στην κάλπη και δεν θα μπορείτε να το αλλάξετε. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Το άσπρο μαύρο τέλος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.