Βουλευτής Κώστας Σέλτσας: Η έλευση της ΝΔ θα διαλύσει το νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

7 Ιουνίου 2019
13:49

 

Με αφορμή το πρόγραμμα της ΝΔ και τις πρόσφατες δηλώσεις της τομεάρχη Παιδείας κ. Κεραμέως, εάν αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας θα γκρεμίσουν όλα τα «οικοδομήματα» της παρούσας Κυβέρνησης στον χώρο της Παιδείας.

Συγκεκριμένα προτίθενται να καταργήσουν όλους τους νόμους για τις συγχωνεύσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Ειδικά για την Φλώρινα και τη Δυτική Μακεδονία το κόστος από την κατάργηση του νόμου θα είναι τεράστιο. Καταφέραμε να φτιάξουμε ένα νέο μεγάλο Πανεπιστήμιο από το οποίο η Φλώρινα πήρε τρεις Σχολές και τέσσερα νέα Τμήματα (Ψυχολογίας, Γεωπονίας, Κινηματογράφου και Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής).

Θα προχωρήσουν σε κατάργηση του νόμου για την συγχώνευση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας;

Θα καταργήσουν τα ιδρυθέντα νέα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Φλώρινας;

Θα σταματήσουν τις διαδικασίες διορισμού μόνιμων εκπαιδευτικών στην ειδική και στη γενική αγωγή;

Θα προχωρήσουν στην ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων;

Η ΝΔ οφείλει να δώσει σαφείς απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα. Όλη η τοπική κοινωνία του νομού μας πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση για να σώσουμε το Πανεπιστήμιο και τα Τμήματα που με αγώνες καταφέραμε να ιδρύσουμε στη Φλώρινα.

35 σχόλια

  • Το παραμύθι με τους δράκους τελείωσε,δεν το έχετε καταλάβει δυστυχώς και επισείετε συνεχώς μια ακατάσχετη κινδυνολογία.

        • όχι γίνεται με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που ονειρεύονται να δημιουργήσουν… οι φιλανδοί είναι χαζοί λοιπόν που δεν επιτρέπουν τη δημιουργία ιδιωτικων σχολείων και πανεπιστημιων και έχουν το καλύτερο σύστημα εκπαίδευσης στο κόσμο όπου φτωχοι και πλούσιοι είναι στο ίδιο σχολείο στις ιδιες ταξεις (να τους διδάξουμε τι είναι πανεπιστήμιο)

  • Σωτήρες μου εσείς…έχετε καταλύσει κάθε τι το ηθικό, παρουσιάζετε το κάθε τι όπως ακριβώς σας βολεύει,λίγη ντροπή δεν βλάπτει…έλεος…ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός σαν στέλνει στα ταρταρα και εσείς ακόμα αμετανόητοι.

    • Ψυχραιμία ακόμη δε μίλησε ο λαός … αλλά ακόμη κι αν συμβεί αυτό που περιγράφετε δεν νομίζω να χαρεί με τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ξεπούλημα όλων των δημοσίων υπηρεσιών, είσοδο του ιδιωτικού τομέα στα νοσοκομεία, αγορά υπηρεσιών του δημοσίου από ιδιώτες πχ καθαρίστριες με μισθό 200€ … ε δεν είναι και να χαιρόμαστε επειδή θα φύγουν αυτοί που κατά τη γνώμη σας ξεπούλησαν τη Μακεδονία, τουλάχιστον κράτησαν την Ελλάδα ΟΡΘΙΑ

      • Ο λαός μίλησε, και είπε όχι στον παλαιοκομματισμό, τα ρουσφέτια, τις κωλοτούμπες, τον καθεστωρισμό, το Μάτι, τις Πρέσπες, την υπερφορολόγηση και τα πλεονάσματα, το ξεπούλημα για 99 χρόνια, τη φυγή στο εξωτερικό, την ανικανότητα στη διαχείριση του μεταναστευτικού, τη γκετοποίηση, τις συναλλαγές για την καρέκλα, τους προεκλογικούς μποναμάδες και τους πολάκηδες. Για εσένα που έχεις παρωπίδες τόσο μεγάλες που καλύπτουν και τα αυτιά, έρχεται και νέο χαστούκι που θα σας στείλει στον αγύριστο!!!

      • Ξεπουλήσατε τα δάνεια σε εισπρακτικές του εξωτερικού και κάνατε τους πλειστηριασμούς ηλεκτρονικούς για να παίρνετε τα σπίτια του κοσμάκη χωρίς να μπορεί να αντιδράσει!!!

        • Είσαι σοβαρός;;; ο Σύριζα τα έκανε αυτά; είναι το μόνο κόμμα που προστάτευσε την Α’κατοικια, τους μισθούς και κυρίως τις συντάξεις έχεις ξεχάσει μάλλον τις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ που φώναζαν στα κανάλια αν δεν έχεις να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ να πουλήσεις το σπίτι σου… Αυτές οι απόψεις δεν είναι ντροπιαστικες;

  • Αΐντε τώρα κύριε Σέλτσα να χορέψεις…ξέρεις εσυ,εκείνο το χορό που μιλάει για την @ακεδονία που ψήφισες.
    Εύχομαι όντως οι Μακεδόνες στις προσεχείς εκλογές να ΜΗΝ έχουν μνήμη χρυσόψαρου…εύχομαι όταν νιώσεις ( αν νιώσεις) ποτέ τι έκανες να το πεις δημόσια!!!

    • Αγαπητέ μου σε πληροφορώ ότι η ζημιά είχε γίνει χρόνια πριν και όχι από αυτούς εδώ… Τότε που το κανάλι που πιάνα ε ήταν το μακετονσκα και από τότε που όλοι αυτοί ταξίδευαν με διαβατήριο που έγραφε πάνω του Μακεδονία τώρα τουλάχιστον γράφει βόρεια

  • Αλλά λογια ν αγαπιόμαστε.Οτι να ναι.Και δυστυχώς από βουλευτές των Νόμων μας.Και λιγο τσίπα δεν βλάπτει.Αλλα εσεις μόνο Τσίπρα.Κοντα σημα τα Γιάννενα.

  • Χαίρομαι ιδιαίτερα που ως κυβερνητικός βουλευτής και μελλοντικός υποψήφιος παραδέχεσαι πλήρως την ήττα του Σύριζα. Όσο για τα υπόλοιπα να είσαι βέβαιος ότι και ο Κυριάκος ως μελλοντικός πρωθυπουργός θα κριθεί και μάλιστα αντικειμενικά και πολύ σκληρά τόσο για αυτά που λέει και όσα πράξει.

  • Ναι, θα έρθει η ΝΔ στις 7 Ιουλίου και στις 8 θα επαναφέρει τα ΤΕΙ. Και στις 9 θα ζητήσει από όλους τους απόφοιτους λυκείου να ξαναστείλουν μηχανογραφικά. Τα θέλετε και τα λέτε; Αδυνατείτε να συνειδητοποιήσετε ότι ο κόσμος σας διώχνει και ψάχνετε να βρείτε φαντάσματα. Θέλετε να απαντήσετε σε ένα πιο υπαρκτό ερώτημα; Καλά κάνατε και δίνατε σχολές με το κιλό, αλλά αναρωτήθηκε κανείς στο Υπουργείο ποιοι θα στελεχώσουν το νέο Πανεπιστήμιο; Όταν δεν έφτανε το προσωπικό ούτε καν για να υπολειτουργεί το ΤΕΙ, ποιοι θα αναλάβουν να οργανώσουν τα τμήματα-φαντάσματα του ΜΗΔΕΝ προσωπικού;

  • Εκει στον συριζα με αυτα που λετε και αυτα που κανετε μετα τις ευρωεκλογες στις 7 ιουλιου θα χασετε με 20 μοναδες,το τραβαει ο οργανισμος σας!!!!!

    Υ.Γ. Ξεχασες να μας πεις οτι ο μητσοτακης θα μας παρει τα σπιτια,οτι θα δουλευουμε 24 ωρες σε γαλερα,κι οτι θα βγαζει φωτιες απο το στομα!!!!

    • Ζω για τη στιγμή που τσιπρας θα λες και θα κλαις … θα είναι το καλύτερο επεισόδιο της χρονιάς. Ανυπομονώ να απολύσουν τους μίσους από το Δημόσιο όπως έλεγε ο φίλος Αδωνης ή ο Μητσοτάκης στις συνεντεύξεις τους βάλε YouTube να θυμηθείς … θα έχει γέλιο

      • Το παραμυθάκι δεν πουλάει πια. Πείτε εκεί στο σύριζα να σας μάθουν άλλο παραμύθι πιο τρομακτικό με δράκους και κακές μάγισσες.

      • Μόλις γύρισα απο παραλία. Στην αμμουδιά έπαιζαν δυο παιδάκια με τα κουβαδάκια τους. Κάποια στιγμή το ένα είπε στο άλλο: “Παίξε τώρα που μπορείς γιατί θα έρθει ο Κυριάκος και θα εξαφανίσει την άμμο απο τις παραλίες”

  • η πόλωση,δέν ευνοεί το ΣΥΡΙΖΑ,κύριε κώστα,το μήνυμα των ευρωεκλογών θα έπρεπε να σας προβληματίσει.

  • Ποια τμήματα κυριε;;;
    Αυτά που δεν έχουν 1 Μέλος ΔΕΠ πρόγραμμα σπουδών μελέτη σκοπιμότητας κ βιωσιμοτητας;;;
    ξέχασα ορίστηκαν πρόεδροι που ζητούν να μετακινηθούν….
    Καλή fake αρχή κ.σελτσα…
    αυτά είναι τα νέα τμήματα…

    • Λυπάμαι που σε ξυπνώ από τον ύπνο σου αλλά είσαι λίγο ασχετούλης με το θέμα ή σου έθιξε τα συμφέροντα …; Διάβασε, ενημερώσου δεν είναι όλες οι μεταρρυθμίσεις άχρηστες …. πρέπει να είμαστε δίκαιοι …

  • Πολύ καλά τα λέει ο κ Σέλτσας να θυμηθούμε το σχέδιο ‘ΑθΗΝΑ’ να θυμηθούμε την κατάργηση του τομέα υγείας των ΕΠΑΛ την αξιολόγηση και την απόλυση του 15% των δημοσίων υπαλλήλων………

  • Στην κρυφή ατζέντα της ΝΔ υπάρχει πρόβλεψη να προσδεθεί μεταλλική σφαίρα στα πόδια των αντιπάλων της ώστε να έχουν δυσκολία μετακίνησης!
    Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω.Ακραίο μοιάζει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.