kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης: “Κατά 98 – 99% δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος” (Βίντεο)

11 Ιουνίου 2019
00:07

“Κατά 98 – 99% δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος”, ανέφερε ο Λ. Ιωαννίδης κι επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, μιλώντας στην εκπομπή “Επί παντός” του TOP Channel, το βράδυ της Δευτέρας 10/6. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr

34 σχόλια

  • Δεν εμπνέεις, δεν μπορεσες να κάνεις δυνατό ψηφοδέλτιο, ώρα να αποχωρήσεις από τα κοινά του τόπου.

  • Κάποιοι στον συνδυασμός σου με τον σωβινιστικο χαρακτήρα τους σε πριονισαν τα πόδια της καρέκλας Λευτερακη.

  • ένας άνθρωπος που διδάσκει ήθος σας ενοχλεί, μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Από τους λίγους που παραδέχτηκε έργα των άλλων, που πριν τις εκλογές είπε πως ο δήμαρχος δεν είναι επάγγελμα και πρέπει να φεύγει μετά από 2 τετραετίες. Σε ποιο πολιτικό όσο κακός και να ήταν το είδατε αυτό? Τα ποσοστά του τον φέρανε 2 και όχι 5 ή 6. Ακόμη και αυτοί αν θυμάστε μένουν ακόμη στο δημαρχείο. κάτι δεν πάει καλά με το κόσμο

    • Πώς θα μπορούσε δηλαδή να οικειοποιηθεί τα έργα άλλων; Κάτι που δεν γίνεται απλά δεν το λες. Τα δεδομένα τα στολίζουμε προτερήματα ανθρώπων. Όσο για τις δύο τετραετίες είναι λάθος γιατί με δύο τετραετίες βγαίνεις σύνταξη εάν θέλεις να το παρουσιάσεις αυτό σαν κάτι θετικό η φεύγεις την πρώτη τετραετία η μένεις και παλεύεις ακόμα και αν δεν είσαι αρχηγός συνδιασμού.

  • Μιας και οι γνώσεις σου περί δημόσια διοίκησης ήταν τόσο καλές θα βάλουμε τα κλάματα όταν αποχωρήσεις. Τώρα όσο για το “θα τιμήσω την ψήφο των πολιτών” εάν σου έπαιρναν την αρχηγία τα περί εκτίμησης θα τα σκεφοσουν ξανά.

  • Παρακολουθώντας με προσοχή, τέως και νυν δημάρχους στις μετεκλογικές συνεντέυξεις,, αναρωτιέμαι αν οι πολίτες ήθελαν να τιμωρήσουν τον Ιωαννίδη ή τον εαυτό τους με αυτή την επιλογή…

    • ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!
      ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!!
      ΑΙΝΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΥ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ 13 ΨΗΦΩΝ.

    • ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕ.

    • Πραγματικά διαφορά ύφους και ήθους τεράστια. Τους πείραξε ο Λευτέρης με μια τετραετία και του λέγαν γλυκιά η καρέκλα και ο άλλος 25 χρόνια έχει κάψα να μας σώσει αλλά δεν είναι γλυκιά η καρέκλα. Τέλος πάντων σε συνδυασμό με το άλλο άρθρο του kozan που αφορά την ΔΕΗ θα τους δούμε και αυτούς τι θα κάνουν που θα ενώσουν και δυνάμεις μάλιστα. Όσον αφορά την πρώτη μετεκλογική δέσμευση από ότι κατάλαβα θα καταργήσουν την απαγόρευση καπνίσματος, γιατί μας καπνίζει η ΔΕΗ. Αλλά βέβαια στο άλλο άρθρο για την ΔΕΗ σύμφωνα με τα σχόλια δεν μας καπνίζει και άρα καλώς συνεχίζει. Γενικά τρικυμία εν κρανίο (των σχολιαστών) ανάλογα με το άρθρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως φταίει ο Ιωαννίδης και πως τώρα που φεύγει πάλι αυτός θα φταίει γιατί θα έχει παραδώσει χάος.

  • Πάρε τον Τσικριτζή σου και το Μάντζαρή σου κι ούτε να μας γράφετε. Αρκετό κακό κάνατε στην περιοχή …

  • Πολύ κλάμα οι χαμένοι των εκλογών.Κι άλλοι έχασαν και δεν κάναν έτσι.Λες και τους πήραν τη μπουκιά απ το στόμα…

  • Εγώ βλέπω 10%θετικα σχόλια κα 90% αρνητικά κάτι που δεν αποτυπώθηκε στις κάλπες.
    -και πάλι όμως η δουλειά σας έγινε.

    • Όταν κάποιοι θεωρούν ιδιόκτητο το δήμο αυτό είναι γιατί τόσα χρόνια εξουσίας έκαναν χρησικτησία.

  • Δεν είμαι ψηφοφόρος στο δημο Κοζάνης, αλλά αν ήμουν εσένα θα στήριζα… με χίλια… μ’ αρέσει το ήθος σου! νομίζω πως η σωστή απόφαση είναι αυτή, όμορφα και ωραία… απέδειξες πως δεν έχει λατρεία με την εξουσία, όπως κάποιοι άλλοι που μετά από 30 χρόνια σε νευραλγικές θέσεις μας το παίζουν και νέοι στην εξουσία.

    Απλά είμαστε στην εποχή που η χολή ξεχύνεται… μη δίνεις σημασία… δεν τους αξίζεις…

    • Ε γιαυτό σας λέω πάρτε τον εσείς που τον αγαπάτε. Μπορεί να συνεχίσει επάξια σε οποιαδήποτε ποντιακή περιφέρεια.

  • Αν δεν υπήρχαν οι Πόντιοι φιλτατε λαγνε των μπρε μπρε μπρε, ο ελάχιστος ντόπιος κοζανιτικος πληθυσμός δε θα επαρκούσε για να είναι η Κοζάνη πόλη.θα ήταν ένα χωριό άντε μικρή και κωμοπολη.

    • Οι πόντιοι φίλτατε δεν είστε πολλοί , άπλα είναι έντονη η παρουσία σας γιατί κάνετε μονίμως πολλή φασαρία.

      • Φασαρία κάνετε εσείς,ακσιτιιιι.κι αφού δεν είμαστε πολλοί γιατί σας ενοχλούμε;η μάλλον για πέστε και κάτι που δεν ενοχλεί τους κατά τα άλλα φιλόξενους Κοζανίτες.

  • Όταν κάποιοι θεωρούν ιδιόκτητο το δήμο αυτό είναι γιατί τόσα χρόνια εξουσίας έκαναν χρησικτησία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.