kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης: “Οι κουβέντες που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και χαμηλόφωνα για την οικονομική βιωσιμότητα της μονάδας “Πτολεμαΐδα 5″, πρέπει να ανοίξουν στην κοινωνία – Φοβάμαι ότι αυτό το έργο θα γίνει βραχνάς για την ΔΕΗ” (Βίντεο)

11 Ιουνίου 2019
00:24

 

“Οι κουβέντες που γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και χαμηλόφωνα, για την οικονομική βιωσιμότητα της μονάδας “Πτολεμαΐδα 5″, πρέπει να ανοίξουν στην κοινωνία. Φοβάμαι ότι αυτό το έργο θα γίνει βραχνάς για την ΔΕΗ”, ανέφερε ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης  μιλώντας στην εκπομπή ‘Επί παντός’ του TOP Channel, το βράδυ της Δευτέρας 10/6. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr

13 σχόλια

  • Ασε αυτα και κοιτα να βουλωσεις και καμια τρυπα στους δρομους της κοζανης. Τσακισαμε τα αμορτισερ

  • Εμείς σαν οικολόγοι θέλουμε να κλείσει τα ορυχεία η ΔΕΗ και να γυρίσει 100% σε ανανεώσιμες πηγές. Έτσι οι συνάνθρωποί μας που τρώνε τη ζωή τους σκάβοντας στα ορυχεία θα γλιτώσουν απ’ τον καρκίνο. Τα ορυχεία να μετατραπούν σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και να δοθούν στους εργαζόμενους σ’ αυτά ως αποζημίωση για τις απολύσεις τους.

    • Εσείς σαν οικολόγοι είστε έτοιμοι να δώσετε λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης ενέργειας, την αστάθεια των ΑΠΕ και της ενεργειακής ασφάλειας?

      Εσείς σαν οικολόγοι είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε τα αιολικά ή μόνο θα γκρινιάζετε?

      Εσείς σαν οικολόγοι θα βοηθήσετε τελικά ή μόνο “GO SOLAR” και λοιπά τέτοια φαιδρά?

    • Εσείς οι δήθεν οικολόγοι είστε συστηματικοί ψεύτες! Δεν υπάρχει τεχνική και οικονομική δυνατότητα για 100% ΑΠΕ και δεν υπάρχει καρκίνος στην περιοχή περισσότερος από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας. Νισάφι πια με τα ψέματά σας!

    • Φάρε της αγνοιας δεν μπορουν οι ΑΠΕ να παραξουν το 100% της απαιτουμενης ενέργειας ,φυσικη 1ης γυμνασιου δεν θα σας μαθουμε εδω μεσα .
      Πες μας και ποιος δεητζης θα αλλαζε τη θεση και τον μισθο του για 100 στρεμματα χωραφια .Ασε θα σου πω εγω ,κανενας.

  • Δήμαρχε…Όταν δεν ξέρεις κάτι δεν το λες κι αν φοβάσαι γιατι υποψιάζεσαι κάτι απαιτείς δημοσίως να το μάθεις για να ενημερωσεισ Και τους πολίτες . διαφορετικά κανεις κουτσομπολιό της γειτόνισσας που είναι πολύ κάτω από το αξίωμα του δημάρχου …

  • Από πότε ρε Λευτερακη ενδιαφέρεσαι για την οικονομική βιωσημοτητα της ΔΕΗ?? Εδώ έκανες ολόκληρο αγώνα να κλείσουν οι μονάδες, θα δακρύσεις κιόλας??

  • Το Λευτέρη τον φάγατε. Δε θα είναι ξανά υποψήφιος δε τα λέει για την πάρτη του. Τουλάχιστον προσπαθείστε να καταλάβετε τι λέει γιατί θα τα βρούμε μπροστά μας

    • Με οικολόγους σαν το Λευτέρη, μη σημαντικοί στατιστικά θα είναι οι “Οικολόγοι” στην Ελλέδα και όχι μόνο δημοσκοπικά. Θα τους περνάει και ο Ψινάκης!!!

  • Ασυναρτησίες και γενικότητες, σε πειραξε που σε σε έστειλαν σπίτι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ. Τι να κάνουμε, όταν για τις εμμονές σου ξεκινάς πολέμους θα υποστείς συνέπειες.

  • Η ΔΕΗ τελειωνει, παρτε το χαμπαρι επιτελους. Επειδη ειστε τοσο κοντοφθαλμοι και ξεχνατε ευκολα ειμαστε εδω που ειμαστε σημερα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.