kozan.gr: Κι όμως το πανηγύρι του Δρεπάνου έχει περισσότερους εκθέτες από τους αντίστοιχους εκθέτες στο πανηγύρι της Κοζάνης (Νιάημερος)

20 Ιουνίου 2019
07:25

“Κι όμως το πανηγύρι του Δρεπάνου έχει περισσότερους εκθέτες από τους αντίστοιχους εκθέτες στο πανηγύρι της Κοζάνης (Νιάημερος)”. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, ο Προϊστάμενος του τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Ενέργειας, Γιώργος Μπιλιώνης σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Το πανηγύρι του Δρεπάνου έχει λίγο περισσότερους εκθέτες. Ο Νιάημερος είχε 126, ενώ στο πανηγύρι του Δρεπάνου είχαμε 139. Φαίνεται να καθιερώνεται μια εμποροπανήγυρη στο Δρέπανο που έχει μεγάλη συμμετοχή κι αυξανόμενη συνεχώς εμπορική δραστηριότητα”.

20 σχόλια

  • Είναι πιο συμφέρουσα η συμμετοχή για τους εκθέτες φαίνεται (Προσδοκώμενα έσοδα σε σχέση με την τιμή του ενοικίου).

    • Πού ακριβώς είναι το ανόμοιο δηλαδή; Δεν μας εξηγείς κι εμάς τους άσχετους; Στο Δρέπανο έχει σουβλάκια με λιγότερα λιπαρά;

      • Ο Νιάημερος έχει ανταγωνιστές, καθώς οι εκθέτες σκορπίζουν και σε άλλα πανηγύρια εκείνες τις μέρες. Το πανηγύρι του Δρεπάνου είναι μόνο του.

  • Άιντε πάλι Πίος Νιαημερος δεν λέγεται έτσι το πανηγύρι της Κοζάνης αλλά τον Σερβίων μην προσπαθείτε πάλι να πάρετε κάτι που δεν σας ανήκει.Το πανηγύρι της Κοζάνης είναι κανονικά την πρώτη Τρίτη του Οκτωβρίου και είναι μια μέρα ε όχι κ Νιαημερος μονοήμερος κανονικά.Ελπιζω να μην κοιμηθούν εκεί στα Σέρβια πάλι????

    • Όταν μάθεις ορθογραφία Έλα να ξαναγράψεις ..Σου κλέψανε το πανυγηρακι ?? 3 μέρες Πτολεμαΐδα 3 μέρες Κοζάνη 3 μέρες Σερβία αυτό θα πει Νιαημερος ..Κάτι ήξεραν οι βελβεντινοι και ήθελαν να χωριστούν από τα Σέρβια

  • Σε κρίση και ο Νιάημερος! Δε θα μείνεί τίποτα όρθιο! Η πλήρης αλλοτρίωση της πολιτιστικής παράδοσης της πόλης ακούμπησε και τον Νιάημερο! Ευτυχώς είμαστε χιλιάδες νιάημεροι μες την πόλη για να του δώσουμε πάλι πνοή!

  • το πανηγύρι που δυστυχώς ολα τα έσοδα απο το πανηγύρι δεν παει τπτ μα τπτ στην τοπική κοινότητα και ολα πάνε στην κοζάνη.Χωρια που κάθε χρόνο προσπαθούν να το χαλάσουν.να δούμε τους προέδρους θα κάνουν τπτ γιαυτο θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τα λεφτά του πανηγυριού να μένουν στο χωριο και να γίνονται έργα η θεωρια?

    • Φιλε δρεπανιωτη δεμ τα ξερεις καλα τα πραγματα.. πέρισυ ζητηθηκε απο την κοινοτητα να ορισει τι εργο θα ηθελε απο τα μισα εσοδα.. επελεξε να γινει το μνημειο!! Τα εχετε λυμένα τα προβληματα ελει στο Δρέπανο.. και η καραμελα οτι καθε χρονο προσπαθουν να το χαλασουν ειναι ψεμα.. τα ιδια λεγατε και για το τζελλο οτι θελει να το παει στην Αιανη.. οσο για το αν χαλαει.. μπορεις να αναζητήσεις τα οικονομικά στοιχεια των τελευταιων ετων και θα καταλάβεις αν θελουν να το διαλυσουν.. εσοδα το 2014 στα 17000 και φετινα εσοδα 49000.. Έτσι για να μην ψευδεσαι..

  • Είχε περισσότερους εκθέτες στο Δρέπανο γιατί τα ενοίκια στης Κοζάνης τον νηαημερο οι τιμές είναι λες και πουλάει οικόπεδα στην Εκάλη ο δήμος μας.

    • Αφου δεν ξερεις.. γτ γραφεις;; η Εκάλη λοιπον που μας λες.. ειναι το φτηνοτερο πανηγύρι της περιοχης αναλογικα με τα μετρα.. ρωτα ποσο παει το μετρο στο αργος και ποσο στο αμυνταιο.. και μετα γραψε.. αρκετα με τις εντυπωσεις

  • Ο Νιάημερος είναι το πιο ανοργάνωτο πανηγύρι της χώρας. Μπαίνεις την μια χρονιά και δεν ξέρεις αν θα ξανά μπεις την επόμενη. Γιατί; Γιατί έτσι γουστάρουν δυο, τρεις υπάλληλοι του δήμου.

  • Ο νιαήμερος είναι το πιο ανοργάνωτο πανηγύρι. Την μια χρονιά μπαίνεις και την άλλη χρονιά δεν μπαίνεις, γιατί έτσι γουστάρουν δυο, τρεις υπάλληλοι.

    • Εννοείται ότι τη μια μπορει να μπεις.. και την αλλη οχι.. τη μια χρονια εχεις δικαιολογητικα.. την αλλη οχι.. αλλα εσυ προφανως εισαι μαθημένος αλλιως.. καλησπερα Κ.

  • Αν δεν εχεις παραστατικα.. Όχι δεν θα μπεις.. επειδη εισαι “καποιος” δεμ σημαίνει οτι το δικαιούσε.. και ας κανεις όσες καταγγελιες θελεις.. καλησπερα Κ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.