Το βιογραφικό της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ Καλλιόπης – Πόπης Σεμερτζίδου

24 Ιουνίου 2019
20:06

Το βιογραφικό της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ Καλλιόπης – Πόπης Σεμερτζίδου .

9 σχόλια

  • Ένα βιογραφικό πρέπει να είναι πλήρες χωρίς ασάφειες. Έχετε ωραιοποιήσει το απολυτήριο Λυκείου φραστικά. Επίσης δεν δηλώνεται σε πιο ίδρυμα συνεχίσατε τις σπουδές σας. Είστε εν ενεργεία επιχειρηματίας και δεν χρειάζεται να “κρύβεται” λεπτομέρειες. Αυτά ανήκουν σε άλλη εποχή. Τα προαναφερθέντα καλοπροαίρετα και καλή επιτυχία.

    • Η ασάφεια παραμένει ασάφεια και τα γνωστά τρολ επιτίθεστε απλά. Αν το ζόρι είναι η ενεργητική – παθητική που εκ παραδρομής δημιούργησε ορθογραφικό ας ρίξετε και μία ματιά στα ορθογραφικά του βιογραφικού. Τα προαναφερθέντα είχαν σκοπό την αποσαφήνιση και όχι την επίθεση. Μην ρίχνετε άλλο ως οπαδοί το επίπεδο της υποψηφίου που στηρίζετε. Καλή επιτυχία ξανά.

  • Συμφωνώ απόλυτα, δεν χρειάζεται ούτε να ωραιοποιούμε τις σπουδές ούτε να είναι γεμάτες ασάφειες. Συνηθώς όταν γίνεται είναι για να κρύψει κάτι. Το βιογραφικό πρέπει να έχει πραγματικά γεγονότα και όχι να συντάσσετε με κανόνες marketing.Εξάλου χωρίς να σας γνωρίζω στο χώρο σας φαίνεστε επιτυχημένη. Και από μένα τα σχόλια καλοπροαίρετα και καλή επιτυχία.

    • ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ.ΜΑΘΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

      • Εγώ δεν είμαι υποψήφιος , και αν ήμουν δεν θα ανέφερα επίπεδο σπουδών ” ανώτερη βαθμίδα υποχρεωτικής εκπαίδευσης”,,,γράψε λύκειο. Όσο για “τενεκέδες” εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.