K. Σεμερτζίδου: Οι Συνεταιρισμοί του Βελβεντού πρότυπο ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας – To πρόγραμμα επισκέψεων για σήμερα Τρίτη 2/7

2 Ιουλίου 2019
06:01
Κανένα σχόλιο
 
Τους συνεταιρισμούς ροδακινοπαραγωγων “ΑΣΕΠΟΠ” και “ΔΗΜΗΤΡΑ” Βελβεντού επισκέφτηκε η Υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης Καλλιόπη Σεμερτζιδου, συνεχίζοντας τις περιοδείες, σε παραγωγικές μονάδες της περιοχής.
Η κ. Σεμερτζιδου συζήτησε με τους συνεταιριστές – παραγωγούς, για την πορεία της φετινής συγκομιδής ροδάκινων , την ποσότητα , την ποιότητα των προϊόντων αλλά και τις εξαγωγές.
Γνώστης των θεμάτων του πρωτογενή τομέα η Υποψήφια Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίηση της για την δραστηριότητα που αναπτύσσουν οι δύο συνεταιρισμοί και δεσμεύτηκε ότι η παρουσία της θα είναι συνεχής προκειμένου από κοινού να γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα προς την κατεύθυνση στήριξης συνεταιρισμών και συνεταιριστών.

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψήφιας Βουλευτή ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Καλλιόπης -Πόπης Σεμερτζίδου.

Τρίτη  2/7

Πρωί

09.00  Λαϊκή Σκ΄ρκα και Ηπειρώτικα

10.00  Υπηρεσίες Κοζάνης

Απόγευμα
18.00 Αμυγδαλιά
18.30 Πύργους
19.00 Σταυρωτή
19.30 Κοντοβουνι
20.00 Σπάρτο
20.30 Οινόη – Πτελια
21.00 Ν. Χαραυγή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.