kozan.gr: Κοζάνη: Κλειστό το ρεύμα στην Πλ. Ελευθερίας στην Κοζάνη στο ύψος των Goodys – Εργασίες εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Ιουλίου 2019
09:14

 

Κλειστό το ρεύμα στην Πλ. Ελευθερίας στην Κοζάνη στο ύψος των Goodys. Εργασίες εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του kozan.gr:

.

8 σχόλια

  • Στη Γκέρτσου έχουν κόψει κάθετα το δρόμο στο ύψος της Κωστή Παλαμά και σπάμε τις αναρτήσεις. Φυσικά αν η πόλη είχε Δημοτική Αρχή θα είχαν βάλει στο κενό ένα μαδέρι. Αλλά η πόλη δεν είχε, δεν έχει και μάλλον θα εξακολουθήσει να μην έχει Δημοτική Αρχή.

    • Σοβαρά πιστεύεις πως η εκάστοτε δημοτική αρχή έχει σχέση με το πώς γίνεται ένα έργο; Υπάρχει μια υπηρεσία που έχει διευθυντή μηχανικο, προϊστάμενους μηχανικούς, κριμα μηχανικούς και πάει λέγοντας. Αυτοί είναι μόνιμοι υπάλληλοι ανεξάρτητου δημοτικής αρχής. Ούτε τα βασικά…κριμα

      • Ναι, οι υπηρεσίες μπορούν και να παρέμβουν μόνες τους. Αλλά, μια Δημοτική Αρχή που σέβεται τον εαυτό της και τους πολίτες παρακολουθεί τη ζωή της πόλης και δίνει οδηγίες στις υπηρεσίες. Επειδή με 25 χρόνια ΚουκουλοπουλοΜαλουτισμού και 5 χρόνια Ιωαννιδισμού μάθαμε η Δημοτική Αρχή να είναι αδιάφορη, κάποιοι νομίζετε πως έτσι πρέπει να ‘ναι.

  • Χθές που ήταν πιο κάτω η εγκατάσταση είχε δημιουργηθεί τεράστια ουρά διότι δεν υπήρχε σήμανση πιο κάτω έφτανες μέχρι το σημείο και ξαναέκανες κύκλο.Τραγικό.

  • Στην Φιλίππου σε σημείο χωρίς φωτισμό σκαψαν και οτι αυτοκίνητο πέρασε έπεσε μέσα.. Δεν υπήρχε σήμανση ώστε οι οδηγοί να προσέξουν η να κόψουν εγκαίρως ταχύτητα.. Ντροπή στην αρμόδια Υπηρεσία..

  • Κοιτα να δεις που μόλις τελειωσαν οι εκλογες.. αρχισαν τα σχόλια και για διευθυντές σε υπηρεσιες.. συγκεκριμενους ομως.. τους “αλλους” δεν τους αγγιζουμε..?

  • Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ή ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ή ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.