kozan.gr: Παρέμβαση της Π.Ε. Κοζάνης για ψεκασμούς σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα για την αντιμετώπιση του φαινομένου του υπερβολικού αριθμού μυγών

3 Ιουλίου 2019
09:36

 

Ολοένα και μεγαλώνει η ενόχληση από μύγες, κυρίως σε κεντρικά σημεία της Κοζάνης, ασυνήθιστου φαινόμενου σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Το kozan.gr επικοινώνησε χθες Τρίτη 2/7 με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Π. Πλακεντά ο οποίος και μας ενημέρωσε πως έγινε παρέμβαση στην εταιρεία που είναι αρμόδια για το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών και λίαν προσεχώς θα γίνουν ψεκασμοί σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα προκειμένου να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο το οποίο, όπως φαίνεται, οφείλεται  στις πολλές βροχές και στην εναλλαγή χαμηλών κι υψηλών θερμοκρασιών.

kozan.gr

2 σχόλια

  • Είναι καλή εξάσκηση για δημόσιους υπαλλήλους εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες να χτυπάμε μύγες και με Μητσοτάκη πρωθυπουργό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.