X. Zευκλής (νέος δήμαρχος Βοΐου) στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ.: “Θα έχουμε το πιο ακριβό κομμάτι Εθνικής Οδού στην Ελλάδα. Το κομμάτι Σιάτιστα – Κοζάνη, 11χλμ., θα κοστολογείται 2,5 ευρώ – Απομακρύνουν τον Πεντάλοφο και το Τσοτύλι ακόμη περισσότερο από την Κοζάνη. Θέλουν να μας βάλουν σ’ ένα δρόμο καρμανιόλα. Θα πάμε 30 χρόνια πίσω με αυτή την εξέλιξη” (Βίντεο)

4 Ιουλίου 2019
05:45

 

“Αυτός που κινείται Ηγουμενίτσα – Θεσσαλονίκη για να κάνει στάση στο δήμο μας θα πρέπει να πληρώσει διόδια στην περιοχή μπάρας κι όταν θα ξαναβγεί θα πληρώσει διόδια στην περιοχή του κάθετου άξονα. Άρα άμεσα αποτρέπουμε τον οποιονδήποτε να κάνει στάση στο δήμο μας. Θα έχουμε το πιο ακριβό κομμάτι Εθνικής Οδού στην Ελλάδα. Το κομμάτι Σιάτιστα – Κοζάνη, 11χλμ., θα κοστολογείται 2,5 ευρώ.”, ανέφερε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής, λαμβάνοντας το λόγο στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βοΐου, στη συζήτηση για την υπό κατασκευή μετωπικού επί της Εγνατίας Οδού και πλευρικών σταθμών διοδίων στα όρια της Σιάτιστας, συμπληρώνοντας πως: “Απομακρύνουν τον Πεντάλοφο και το Τσοτύλι ακόμη περισσότερο από την Κοζάνη. Θέλουν να μας βάλουν σ’ ένα δρόμο καρμανιόλα. Θα πάμε 30 χρόνια πίσω με αυτή την εξέλιξη”.

  • Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό απόσπασμα, που σας παρουσιάζει το kozan.gr, προέρχεται από τη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δ.Σ. Βοίου από το sierafm.gr

Ένα σχόλιο

  • Αγαπητέ Χρήστο, σε αυτή την προσπάθεια θέτουμε τον εαυτό μας στη διάθεσή σου, εφόσον το κρίνεις σκόπιμο και χρήσιμο. Ακόμη και τώρα μπορεί να “συμμαζευτεί” κάπως η κατάσταση κυρίως σε ότι έχει να κάνει με εναλλακτικές προτάσεις οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν αντισταθμιστικά οφέλη για την περιοχή ή και ελάφρυνση της επιβάρυνσης για τους πληττόμενους κατοίκους. Αν η προσπάθεια αυτή, στοχευμένα και μεθοδικά, ξεκινούσε από την αρχή και με σοβαρή επιχειρηματολογία διεξάγονταν συζητήσεις σε υψηλό επίπεδο, ίσως, τα πράγματα να μην ήταν τόσο επιβαρυντικά. Οι προηγούμενες δημοτικές αρχές υιοθέτησαν μία άνοστη, ανιστόρητη και ατελέσφορη στρουθοκαμηλική τακτική η οποία οδήγησε τα πράγματα σε αδιέξοδο. Καλοί οι τσαμπουκάδες, τα πανηγύρια και οι φιέστες αλλά σοβαρότης μηδέν. Ακόμη και τώρα όμως μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση. Για παράδειγμα θα μπορούσες να μαζέψεις όλους τους υποψηφίους βουλευτές να δεσμευτούν σε μία λαϊκή συνέλευση για τη στήριξή τους στο δίκαιο αίτημα των βοϊοτών. Το πρόβλημα του Βοΐου είναι το γεγονός ότι ποτέ δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι όλοι μαζί. Δεν μπόρεσαν ποτέ να γίνουν ομάδα ή δεν βρέθηκε ποτέ κανείς να τους κάνει ομάδα. Κατά μόνας λειτουργούν και φυσικά αποτυγχάνουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.