kozan.gr: Οι προτάσεις του M. Kαραμπατζιά, στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Βοΐου, για την αποτροπή της κατασκευής μετωπικού και πλευρικών σταθμών διοδίων στα όρια της Σιάτιστας – Tι εν τέλει αποφασίστηκε (Βίντεο)

4 Ιουλίου 2019
05:15

 

“Αν δεν ξεκινήσεις έναν αγώνα κι αν δεν διεκδικείς το μάξιμουμ δε μπορείς να διεκδικήσεις ούτε το μίνιμουμ. Δεν πρέπει να παραιτηθούμε από τον αγώνα. Αν δεν κάνεις κάτι είναι σα να παραδίνεσαι αμαχητί. Είναι σα να είσαι ραγιάς. Κι εμείς στο Βόιο ραγιάδες δεν είμαστε” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μιχάλης Καραμπατζιάς, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Βοΐου, προτείνοντας μια σειρά από δράσεις που πρέπει να γίνουν για την αποτροπή της κατασκευής μετωπικού και πλευρικών σταθμών διοδίων στα όρια της Σιάτιστας.

Τελικά αυτό που αποφασίστηκε ήταν η σύσταση επιτροπής αποτελούμενη από όλους τους επικεφαλής των τελευταίων εκλογών ώστε να γίνουν κάνουν επαφές κι ενέργειες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι στη δημιουργία των υπό κατασκευή διοδίων.

  • Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό απόσπασμα, που σας παρουσιάζει το kozan.gr, προέρχεται από τη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Δ.Σ. Βοίου από το sierafm.gr

Ένα σχόλιο

  • Χρυσή ευκαιρία για αντίδραση δίνεται στους κατοίκους του Βοΐου στις επικείμενες εκλογές.Την Κυριακή το πρωί να μην ψηφίσει ούτε ένας ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Αποχή 100%. Αλλιώς δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.