Ευχαριστήριο της Θεοδώρας Γούλιαρου

9 Ιουλίου 2019
14:11
Κανένα σχόλιο

 

Φίλες και φίλοι της ΠΕ Κοζάνης

Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου σε όλους και όλες που ψήφισαν τον «ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» καθώς και εμένα προσωπικά. Σ’ όλους αυτούς και αυτές , που μας συνόδευσαν σ’ αυτόν τον δύσκολο, έντιμο και όμορφο αγώνα. Σ’ αυτόν τον αγώνα που έδωσε το κόμμα μας μαζί με την κοινωνία των πολιτών που πιστεύουν σε ένα προοδευτικό, δημοκρατικό, κοινωνικό κράτος. Θέλουμε να δεσμευτούμε ότι θα είμαστε μαζί και από την θέση που μας έταξε ο Ελληνικός λαός, στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του.

Ο αγώνας για μια κοινωνία που η αριστερά ονειρεύεται συνεχίζεται!

ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΟΥΛΙΑΡΟΥ

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.