Tο foodaholics.com προτείνει τυρόψωμα μαργαρίτα

12 Ιουλίου 2019
19:46
Κανένα σχόλιο

 

Tο foodaholics.com προτείνει τυρόψωμα μαργαρίτα

Συστατικά

 

Οδηγίες

  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό και το χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το σπορέλαιο και ανακατεύουμε.
  3. Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και δουλεύουμε.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την σκεπάζουμε με πετσέτα σε λαδωμένο σκεύος και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 12 μπαλάκια.
  7. Τα ανοίγουμε με τα χέρια, βάζουμε Φέτα και πλάθουμε σε μπαλάκια.
  8. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστούν.
  9. Αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το γάλα και το αυγό.
  10. Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα μπαλάκια και πασπαλίζουμε σουσάμι.
  11. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι