Tο foodaholics.com προτείνει τυρόψωμα μαργαρίτα
Συστατικά
Οδηγίες
-
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό και το χλιαρό γάλα.
-
Προσθέτουμε το σπορέλαιο και ανακατεύουμε.
-
Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και δουλεύουμε.
-
Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
-
Την σκεπάζουμε με πετσέτα σε λαδωμένο σκεύος και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
-
Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε 12 μπαλάκια.
-
Τα ανοίγουμε με τα χέρια, βάζουμε Φέτα και πλάθουμε σε μπαλάκια.
-
Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, σκεπάζουμε με πετσέτα και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστούν.
-
Αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το γάλα και το αυγό.
-
Απλώνουμε το μείγμα πάνω από τα μπαλάκια και πασπαλίζουμε σουσάμι.
-
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.