ΔΕΤΗΠ: Εξόφληση οφειλών κατανάλωσης τηλεθέρμανσης περιόδου 2018-2019 και παλαιότερων περιόδου (Απόφαση ΔΣ ΔΕΤΗΠ 100/08-07-2019)

15 Ιουλίου 2019
09:42
Κανένα σχόλιο

Η ΔΕΤΗΠ, σεβόμενη τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών τηλεθέρμανσης, από τον Οκτώβριο 2018 ως σήμερα, παρείχε την δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών τηλεθέρμανσης, ΑΤΟΚΑ, χωρίς προσαυξήσεις και χωρίς να διακόπτει την παροχή.

Η πλειοψηφία των καταναλωτών εξοφλεί τους λογαριασμούς έγκαιρα, με αποτέλεσμα τα υγιή οικονομικά στοιχεία της ΔΕΤΗΠ και το σταθερό, από το 2010, και εξαιρετικά χαμηλό τιμολόγιο της τηλεθέρμανσης.

Πληροφορούμε τους καταναλωτές με οφειλές περσινής ή και παλιότερων περιόδων στην Τηλεθέρμανση ότι η προθεσμία εξόφλησης παρατείνεται έως την 23 – 08 – 2019.

Όπως κάθε χρόνο παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης χωρίς προσαυξήσεις ή διακανονισμού άτοκων δόσεων, για την εξόφληση των οφειλών περσινής περιόδου 2018-19, με τελευταία δόση ως την 31/5/2020 και με προϋπόθεση να εξοφληθούν οι οφειλές προηγούμενων περιόδων (2017-18 ή παλιότερες).

Σε αποδεδειγμένες περιπτώσεις οικονομικά ευάλωτων καταναλωτών παρέχονται ευνοϊκότερες ρυθμίσεις εξόφλησης.

Σε περίπτωση μη τακτοποίησης των οφειλών σύμφωνα με τα παραπάνω μέχρι τις 23/08/2019, η οικοδομή θα σφραγίζεται, χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Σε Καταναλωτές με ληξιπρόθεσμες οφειλές τελών σύνδεσης παρέχεται έκπτωση του συνόλου των προσαυξήσεων , εάν εξοφληθεί το σύνολο του οφειλομένου ποσού.

Για πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Γραφείο Κοινού της ΔΕΤΗΠ, στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών 24630-55743 ή στα τηλέφωνα της Δ.Ε.ΤΗ.Π. (24630-54420, 54421, 54422) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.ΤΗ.Π.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.