ΣΕΑ Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής”: “Απολαμβάνουμε το καλοκαίρι, προσφέρουμε εθελοντικά αίμα πριν ξεκινήσουμε για τις διακοπές μας”

23 Ιουλίου 2019
10:14
Κανένα σχόλιο

 

 

Το καλοκαίρι συνεχίζεται, οι ανάγκες σε μεταγγίσεις αίματος διαρκείς – καθημερινές και αυξημένες, αυτή την περίοδο!

ΣΠΑΣΑΝ τα τηλέφωνα, ανάγκη για Αίμα στο Νοσοκομείο Κοζάνης,… στο Παπανικολάου,… στο ΑΧΕΠΑ… ανάγκη για Αίμα όπως κάθε καλοκαίρι….

Και που να δείτε στο ¨Παίδων Αγία Σοφία¨ τι γίνετε με τους Θαλασσαιμικούς, … τι αγονία τι άγχος για την καθημερινότητα αυτών των συνανθρώπων μας.f/b ΠΑ.Σ. ΠΑ.Μ.Α.

Απολαμβάνουμε το καλοκαίρι, προσφέρουμε εθελοντικά αίμα πριν ξεκινήσουμε για τις διακοπές μας, δωρίζουμε ζωή στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας!

Κάλεσμα: αφήστε τις καφετέριες και το δε βαριέσαι και τρέξτε όλοι στις Αιμοδοσίες των Νοσοκομείων, κάποιοι δικοί μας είναι εκεί ασθενείς.

Αφήστε την καρέκλα και την πολυθρόνα και μην περιμένετε τους άλλους, … οι άλλοι είμαστε εμείς.

Ας κινητοποιηθούμε φτάνει η από καρέκλας λύση των πάντνων,… απλώστε το χέρι και μετά να συζητήσουμε τα πάντα.

Είμαστε αδιάφοροι για τον πόνο του Άλλου; Είμαστε αναίσθητοι; Είμαστε η κοινωνία του Εγώ και μόνο του Εγώ;

Και όσοι δεν δώσατε ποτέ Αίμα είναι ευκαιρία η σημερινές ανάγκες να σας κινητοποιήσουν και να το αποφασίσετε, επισκεφτείτε τώρα την Αιμοδοσία της περιοχής σας, δείξτε ότι αξίζουμε να λεγόμαστε Άνθρωποι…

* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων,

Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.