Δράση της 3ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) στο Δρέπανο, με θέμα «Κοινωνικά Προγράμματα Προστασίας και Πρόνοιας και Παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας από τις ΤΟ.Μ.Υ.», την Παρασκευή 26/7

24 Ιουλίου 2019
09:55
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο δράσης στην τοπική κοινωνία, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κοζάνης, η 3η Τοπική Μονάδας Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) και η Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου συνδιοργανώνουν Δράση Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης των πολιτών.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/07/19 και ώρα 9:30π.μ. στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρεπάνου. Το υπό ανάδειξη θέμα της Δράσης είναι το ακόλουθο: «Κοινωνικά Προγράμματα Προστασίας και Πρόνοιας και Παρεχόμενες Υπηρεσίες Υγείας από τις ΤΟ.Μ.Υ.».

Κύριος στόχος της δράσης αποτελεί η γνωριμία των θεσμών του Κέντρου Κοινότητας και της ΤΟ.Μ.Υ. με την τοπική κοινωνία, η εκτενής αναφορά των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, ο καθορισμός της ωφελούμενης πληθυσμιακής ομάδας καθώς και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας σε θέματα τόσο Κοινωνικής Προστασίας και Πρόνοιας, όσο και Υγείας και Πρόληψης.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό και τα στελέχη των δομών θα απαντήσουν και θα ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για οποιοδήποτε αίτημα / ερώτηση που αφορά: δικαιώματα, παροχές, προϋποθέσεις και κριτήρια ένταξης σε προγράμματα κοινωνικής προστασίας, πρόνοιας και υγείας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι