13ης Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων (Π.Ε.Ε.Α.), από τις 2 έως και 4 Αυγούστου, στους Φιλιππαίους Γρεβενών

25 Ιουλίου 2019
19:31
Κανένα σχόλιο

Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη), ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας (Θεσσαλονίκη) και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνουν την από κοινού διοργάνωση της 13ης Πανελλήνιας Εξόρμησης Ερασιτεχνών Αστρονόμων (Π.Ε.Ε.Α.), από τις 2 έως και 4 Αυγούστου 2019 στους Φιλιππαίους Γρεβενών και συγκεκριμένα στον κατασκηνωτικό χώρο «Κουρούνας».

Ο θεσμός των ΠΕΕΑ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης μεταξύ των ερασιτεχνών αστρονόμων και των τοπικών κοινοτήτων. Σε ότι αφορά τους πρώτους, η αστροεξόρμηση στους Φιλιππαίους αποτελεί μια άριστη ευκαιρία για τη δια ζώσης ανταλλαγή ιδεών σχετικά με τεχνικές λήψης και επεξεργασίας φωτογραφίας διαμέσου συζητήσεων, εργαστηρίων (workshops) και φυσικά παρατηρήσεων.

Παράλληλα οι ΠΕΕΑ αποτελούν πόλο έλξης των μελών της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας και τουριστών, καθώς διοργανώνονται βραδιές αστροπαρατήρησης και ουρανογραφίας ανοιχτές προς το κοινό ενώ παράλληλα ενισχύεται η τοπική οικονομία και ο τουρισμός.

Στη φετινή συνάντηση αναμένονται παραπάνω από 600 συμμετέχοντες με αφίξεις από όλους τους Συλλόγους Ερασιτεχνών Αστρονόμων ανά την Ελλάδα και μεμονωμένες ομάδες κατασκηνωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα (www.astroexormisi.gr)μας στο Διαδίκτυο καθώς και τη σελίδα μας στο Facebook 13η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι