Ευχαριστήρια επιστολή του Ταξίαρχου Χαράλαμπου Θεοχάρη

26 Ιουλίου 2019
13:06

Μετά από διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, μετατίθεμαι από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ως Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή, όπου θα συνεχίσω πλέον την υπηρεσιακή μου σταδιοδρομία.

Υπηρετώντας τους πολίτες της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας επί 31 συναπτά έτη ως αστυνομικός, από το βαθμό του Αστυφύλακα ως και το βαθμό του Ταξιάρχου, νοιώθω βαθιά ικανοποιημένος για την συμβολή μου με την βοήθεια των συναδέλφων και των πολιτών, στην εδραίωση ενός υψηλού επιπέδου ασφάλειας στην περιοχή μας. Η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία είναι από τις πλέον ασφαλείς περιοχές της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου πορεύτηκα με γνώμονα τις αρχές της νομιμότητας, αναλογικότητας, αμεροληψίας, της υπεροχής του δημοσίου συμφέροντος, της απαγόρευσης καταχρηστικής άσκησης αστυνομικής εξουσίας, της προσήκουσας συμπεριφοράς, τον σεβασμό στο δημοκρατικό μας πολίτευμα και στα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών.

Θέλω να εκφράσω τη συγκίνησή μου και τις ευχαριστίες μου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που εισέπραξα όλα αυτά τα χρόνια της αστυνομικής μου δράσης, κυρίως από τους απλούς πολίτες που είχα την τιμή να υπηρετήσω.

Αποχωρώντας πλέον από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το αστυνομικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, τις εκκλησιαστικές, πολιτικές, στρατιωτικές, δικαστικές και λοιπές Αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την άριστη συνεργασία που είχαμε και την υποστήριξή τους στο δύσκολο αστυνομικό έργο.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τους νεοτοποθετηθέντες στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, εξαίρετους συναδέλφους, Ταξίαρχο ΚΕΡΑΜΑ Θεόδωρο και Αστυνομικό Διευθυντή ΔΙΟΓΚΑΡΗ Σπυρίδων, ως Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας, αντίστοιχα και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

ΘΕΟΧΑΡΗΣ Χαράλαμπος

Ταξίαρχος Ελληνικής Αστυνομίας

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι