kozan.gr: Λίγη προσοχή, απ’ όσους δε σέβονται το δημόσιο χώρο και πετούν αποτσίγαρα, χαρτιά και πλαστικά στο Δημοτικό κήπο Κοζάνης, ζητεί αναγνώστρια (Φωτογραφίες)

27 Ιουλίου 2019
21:12

 

Λίγη προσοχή, απ’ όσους δε σέβονται το δημόσιο χώρο και πετούν αποτσίγαρα, χαρτιά και πλαστικά στο Δημοτικό κήπο Κοζάνης, ζητεί αναγνώστρια. Όπως αναφέρει στο μήνυμά της, που συνοδεύει τις παρακάτω φωτογραφίες: “Aυτή η κατάσταση που επικρατεί στον δημοτικό κήπο Κοζάνης με κόπρανα, σπασμένα γυαλιά και οτιδήποτε δεν τιμά κανέναν μας. Ονομάζομαι Μ.Δ.. Αν μπορείτε να κάνετε κάτι δημοσιεύοντας και τις φωτογραφίες που σας στέλνω”.

7 σχόλια

  • Όταν δν υπάρχει παιδεία κ δν σεβόμαστε τον χώρο που πηγαίνουμε μας φταίνε η άλλοι μετά, α ρε ντροπή τους.

  • Τα ιδια κανουν και σε ιδιωτικο κηπο. Πληρωνουμε ,τον καθαριζουμε,τον περιποιουμαστε κι οποιος περνα πετα σακουλες,τσιγαρα, μπουκαλια κι οτι φανταστειτε ενω ακριβως απεναντι ειναι ο καδος. Κι απ τα μπαλκονια ακομη πετουν φλουδες φρουτων κι οτι εχουν για πεταμα. Αυτοι ειμαστε. Νεοελληνες της κακιας ωρας. Ακαλλιεργητοι,θρασεις και βαλε.

  • Ντροπή μεγάλη σε όλους…πω πω πω τι χάλια είναι αυτά?… Δεν ντρεπόμαστε λίγο?…. Στο σπίτι τους έτσι κάνουν?… Πολύ κρίμα γι αυτούς τους ανθρώπους… Πολύ στεναχωριέμαι..πάμε από το κακό στο χειρότερο..πάρτε μωρέ ένα μπουκάλι πλαστικό βάλτε λίγο νερό και πετάξτε εκεί τα αποτσιγαρα.. Πάρτε και μια σακούλα και ρίξτε τα σκουπίδια σας… Τόσος κόπος είναι?.. Τι να πω.. Λυπάμαι πραγματικά..αν πάμε εμείς στην αυλή τους και κάνουμε ότι κάνουν τότε θα καλέσουν και την αστυνομία.. Λες το πάρκο δεν είναι σπίτι μας… Για μας είναι.. Εμείς το χαιρόμαστε ας το σεβαστούμε λιγάκι..!!

  • Eδω αδειαζουν τα τασακια των αυτοκινητων στα ρειθρα των πεζοδρομιων που παρκαρουν. Τι να περιμενει κανεις. Αυτοι οι ιδιοι ομως στο εξωτερικο πειθαρχουν σουζα. Γιατι φοβουνται. Εκει οι νομοι εφαρμοζονται για ολους και παντοτε ενω εδω σπανιως και για μερικους μονο δειγματοληπτικα. Αυτο αποθρασυνε το λαουτζικο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.