Φούφεια 2019, 2 & 3 Aυγούστου

27 Ιουλίου 2019
21:16
Κανένα σχόλιο

Για ακόμα μια χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φούφα, δηλώνει παρών στα καθήκοντά του. 2 και 3 Αυγούστου είστε όλοι καλεσμένοι να χορέψουμε και να γλεντήσουμε παρέα!

2 Αυγούστου 2019, Παρασκευή

Γιορτή Πατάτας
Για 6η χρονιά, μαζί με την βοήθεια της τοπικής κοινότητας, ο Σύλλογος θα γιορτάσει μαζί με όλους εσάς την γιορτή πατάτας. Στην βραδιά θα παραβρεθεί και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης, για να γίνει η ενημέρωση για τον μυελό των οστών. Μουσικά, η βραδιά θα πλαισιωθεί από την ορχήστρα Σκοπάκη.
Ώρα Έναρξης 21:30

3 Αυγούστου 2019, Σάββατο

Παραδοσιακή Βραδιά
Την δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων θα πλαισιώσει η Μπάντα της Φλώρινας των αδερφών Βαλκάνη.
Ώρα έναρξης 21:30

Και τις δυο μέρες θα συμμετέχουν χορευτικά της τοπικής περιοχής.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.