Πτολεμαΐδα: Φίδια στο συγκρότημα των 38 κενών Εργατικών κατοικιών

6 Αυγούστου 2019
13:03
Κανένα σχόλιο

Η εμφάνιση φιδιών γύρω από τα συγκροτήματα των  38 κενών Εργατικών κατοικιών, στον ομώνυμο οικισμό της Πτολεμαΐδας, όπου τα χόρτα καλύπτουν τις εισόδους των κατεστραμμένων οικοδομών, προκαλεί τις οργισμένες διαμαρτυρίες των οικιστών, οι οποίοι κάνουν λόγο για αδιαφορία και εγκατάλειψη, αναζητώντας τους Αρμοδίους. Ερειπωμένα κτήρια, σπασμένα παράθυρα, παραβιασμένες πόρτες, κατεστραμμένες ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, διάσπαρτα απορρίμματα, βρωμιά, συνθέτουν το σκηνικό στην περιοχή, που απειλεί τη Δημόσια Υγεία, ειδικότερα κατά τους Καλοκαιρινούς μήνες. Όπως μας ανέφεραν, χθες , οικιστές, κατά τις βραδινές ώρες παρατηρείται κινητικότητα από επιτηδείους που βρίσκουν καταφύγιο στα άδεια διαμερίσματα, υπονοώντας ότι εκεί συχνάζουν και τοξικομανείς. Επειδή, η κατάσταση αυτή, παρά τις επανειλημμένες, χρόνιες διαμαρτυρίες τους, χειροτερεύει με την πάροδο των ετών, και η εκκρεμότητα μεταξύ ΔΕΗ και ΟΑΕΔ  διαιωνίζεται, οι oικιστές ζητούν να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα, διαφορετικά, όπως υποστήριξαν,  να κατεδαφιστούν οι 38 κενές Εργατικές Κατοικίες

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.