kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Kλίμα έντασης, πιέσεων, ακόμη κι απειλών φανερώνουν οι αναφορές καθηγητή, που συμμετείχε στην κεντρική Εφορευτική επιτροπή των εκλογών για την ανάδειξη Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας

10 Αυγούστου 2019
22:02

 

Kλίμα έντασης, πιέσεων, ακόμη κι απειλών φανερώνουν οι αναφορές καθηγητή που συμμετείχε στην κεντρική Εφορευτική επιτροπή των εκλογών για την ανάδειξη Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας. Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, το εν λόγω πρόσωπο, απαντώντας σε μια σειρά ερωτημάτων και παροτρύνσεων συναδέλφων του, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων, όπως κι έγινε, εν τέλει, σήμερα Σάββατο 10/8 (δείτε σχετικά εδώ), έδωσε τις παρακάτω χαρακτηριστικές απαντήσεις: “Δεν σας κρύβω ότι οι τελευταίες μέρες ήταν πρωτόγνωρες  & δύσκολες για μένα. Δεν μου έχει ξανατύχει. Δέχτηκα άπειρα τηλεφώνημα υποψήφιων ή μη,  ακόμη κι άσχετων με το Πανεπιστήμιο, άλλα αξιοπρεπέστατα,  όπως των Ασημοπουλου, Γκανατσιου & Θεοδουλιδη κι άλλων αξιότιμων υποψήφιων  αλλά και ευτράπελα με πιέσεις και απειλές του τύπου ” 3-5 χρόνια φυλακή”, ” θα δείξει τι είσαι ανάλογα πως θα τα πας, κλπ.” Το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν  αμφισβητήθηκε τόσα χρόνια και ξαφνικά σε τρεις μέρες ο  …. στα 9 βήματα”.

Η Χύτρα

5 σχόλια

    • Φαντάσου να μην είχε καταργηθεί. Ποιοι θα τον πλησίαζαν και ποιοι θα τον απειλούσαν. Λίγη σοβαρότητα για σωστά και σημαντικά δεν βλάπτει. Εκτός την ψήφιση σημαντικών νομοσχεδιων χρειάζεται και τη δική μας σωστή συμπεριφορά.

      • Θεωρείς ότι η κατάργηση του ασύλου θα εξαφανίσει την παραβατικότητα από τα πανεπιστήμια; Θα εξαφανίσει ας πούμε τα ναρκωτικά; Η παραβατικότητα είναι παντού και ο μόνος τρόπος για να μειωθεί είναι να μειωθεί η φτώχεια. Αυτό που εννοούσα ήταν ότι έγινε πολύς ντόρος για το τίποτα. Όπως όλα όσα κάνει η κυβέρνηση μέχρι στιγμής, βλέπε “απαγόρευση” καπνίσματος. Κινείται ακόμη σε ρυθμούς προεκλογικούς. Λεφτά θέλουν τα πανεπιστήμια και θεσμικό πλαίσιο που εφαρμόζεται. Όχι μπαμπούλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.