M. Στεργίου, για τα προβλήματα υδροδότησης στο Βελβεντό: “Δευτέρα πρωί οδεύουμε ξανά στη δικαιοσύνη. Απόψε, Σάββατο 10 Αυγούστου, το μισό Βελβεντό δεν έχει νερό κι αυτό οφείλεται στην αδιαφορία του Καλλικρατικού Δήμου και των αξιωματούχων του”

11 Αυγούστου 2019
04:42

Το φιλότιμό μας ημών των νεοεκλεγμένων, μερικοί σημερινοί αιρετοί στο Δήμο, στα Σέρβια και στο Βελβεντό, το εξέλαβαν ως αδυναμία. Νομίζουν ότι έχουμε αναλάβει την ηγεσία του Δήμου κι ότι είμαστε και υπεύθυνοι για όλα.

Μολις χτες αποκαταστήσαμε εθελοντικά τη βλάβη στο αποχετευτικό δίκτυο έξω από το Στάδιο, όπου παν και παιδιά, με χρήματα δικά μας, γιατί είχε βρωμίσει ο τόπος κι επιπλέον έρχεται Δεκαπενταύγουστος. Ειδοποιήσαμε τον τοπικό Αντιδήμαρχο τηλεφωνικά αρκετές φορές να κάνει κάτι. Πλήρης αδιαφορία. Δανειστήκαμε δυο υπαλλήλους του Δήμου και ένα μηχάνημα έργου και από μας δυο νέοι αιρετοί τρέχαμε επί δυο μέρες να επισκευάσουμε τη βλάβη και να φέρουμε κι άλλο μηχάνημα αποφρακτικό εκτός Βελβεντού, που το πληρώσαμε με δικά μας χρήματα, γιατί δεν ερχόταν με χρέωση αυτού του αναξιόπιστου και κακοπληρωτή καλλικρατικού Δήμου.

Τα ίδια και με το νερό.

Το σημερινό πρόβλημα της λειψυδρίας οφείλετε να το αντιμετωπίσετε εσείς, κύριε Κοσματόπουλε και οι συνεργάτες σας που δεν σηκώνουν ούτε τα τηλέφωνα. Παλεύουμε εδώ και δυο μήνες από φιλότιμο να βρούμε λύσεις στο πόσιμο νερό, χωρίς εργαλεία και χωρίς μηχανήματα. Κάτι που από το 2017 οφείλατε να το κάνετε εσείς. Αλλά που να συγκινηθείτε!!!

Αλωνίσαμε εμείς οι νεοεκλεγμένοι το βουνό με τα αυτοκίνητά μας για να μπορείτε εσείς να κόβετε βόλτες στα αγροκτήματά σας με το υπηρεσιακό τζιπ και να κοροϊδεύετε το σύμπαν. Σας έχω δει προσωπικά αμέτρητες φορές να βγαίνετε με το τζιπ του δήμου από το αγρόκτημά σας, ως μη όφειλε.

Απόψε, Σάββατο 10 Αυγούστου το μισό Βελβεντό δεν έχει νερό κι αυτό οφείλεται στην αδιαφορία του Καλλικρατικού Δήμου και των αξιωματούχων του. Ειδοποιήσαμε τον Αντιδήμαρχο τον κύριο Κυριακίδη από χτες το πρωί ότι κάτι συμβαίνει με το νερό. Υποσχέθηκε ότι θα ρθει με τον υδραυλικό. Ήρθαν; Δεν ήρθαν; Ποιος ξέρει;;; Παίρνουμε τηλέφωνα κι ουδεμία απάντηση

Αντιδήμαρχος και υδραυλικός.

Το πρόβλημα όμως είναι εδώ. Σήμερα, αύριο, μεθαύριο θα συνεχίσει να υπάρχει.

Καμιά ευαισθησία, καμιά ανταπόκριση.

Άφαντοι όλοι τους όλο το καλοκαίρι…

Δευτέρα πρωί οδεύουμε ξανά στη δικαιοσύνη.

Ως τις 31 Αυγούστου έχετε την απόλυτη ευθύνη για αυτό το χάλι.

7 σχόλια

  • Η αποχή σας ανέδειξε αυτή τη δημοτική αρχή κύριε Στεργιου. Δεν φταίει ο Καλλικρατικός δήμος αλλά η εμμονή σας ότι είστε ο περιούσιος λαός που όμοιους του δεν υπάρχει και έπρεπε να μείνετε ανεξαρτητοι. Θα μπορούσατε να στηρίξετε έναν άξιο υποψήφιο και εσεις αφήσατε εν γνώση σας να επικρατήσει ο εν λόγω και τωρα φωνάζετε .. ειναι σαν αυτόν που σκότωσε ρους γονείς του και ζητάει να τον λυπηθούν γιατι ειναι ορφανός

    • Συμφωνώ. Με τα παραπάνω. Δήμαρχος. Φαγωθηκες να γίνεις. Λύσε τώρα τα προβλήματα. Αλλά 30 χωρια έχει ο δήμος Σερβίων. Τι είστε εσείς. Ο περιούσιος. Λαός . Οι. Αδύναμοι. Καταλήγουν στη δικαιοσύνη. Λαέ. Ντροπή.

  • ΣΤΕΡΓΙΟΥ..ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.ΑΜΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ.ΕΛΕΟΣΜ

  • Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε ανακοινώσεις τέτοιου τύπου,
    Βαρεθήκαμε με εσάς και με τον Δήμο σας και με τα προβλήματα σας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.