Πάνω από 3.000 κεραυνοί στην Ελλάδα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου – Τα δεύτερα μεγαλύτερα ύψη βροχής κατεγράφησαν στην Βλάστη Εορδαίας

15 Αυγούστου 2019
23:03
Κανένα σχόλιο

Έντονη και εκτεταμένη ηλεκτρική δραστηριότητα κατέγραψε το σύστημα ανίχνευσης ηλεκτρικών εκκενώσεων (κεραυνών) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr “ZEUS” την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019.

Στους χάρτες που ακολουθούν βλέπετε ότι πάνω από 3.000 κεραυνοί ανιχνεύθηκαν στη χώρα μας μέχρι τις 21:30 και με τη μεγαλύτερη πυκνότητα να εντοπίζεται στην Κεντρική Ελλάδα.

Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφηκαν στις Σέρρες με 25 mm, στη Βλάστη Κοζάνης με 16 mm και στη Λαμία 15 mm ενώ σε πολλές ακόμη περιοχές καταγράφηκε υετός άνω των 10 mm σε λιγότερο από 1 ώρα, ενδεικτικό της έντασης των καταιγίδων.

Ο καιρός θα παραμείνει άστατος και την Παρασκευή 16 Αυγούστου, με τις καταιγίδες να πλήττουν ένα μεγάλο μέρος της χώρας τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/pano-apo-3000-keraynoi-stin-ellada-dekapentaygoysto

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.