Κριτική Γ. Καραβασίλη στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή: “Είναι στο αίμα τους η τακτική του αποκλεισμού και των κλειστών γραφείων”

19 Αυγούστου 2019
19:45

Είναι στο αίμα τους η τακτική του αποκλεισμού και των κλειστών γραφείων! Εξακολουθούνε ακόμα και τώρα ελάχιστες ημέρες πριν την λήξη της θητείας τους ως Δημοτική αρχή. Να ακολουθούν την ίδια τακτική,του αποκλεισμού. Να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Αφού τόσα χρόνια δεν φρόντισαν για τα αυτονόητα, όπως έπραξαν διπλανοί Δήμοι, για το πολύ σοβαρό θέμα της τηλεθέρμανσης. Συνεχίζουν την ίδια καταδικασμένη τακτική, ακόμα και τώρα, δεν έχουν αντιληφθεί ότι έχει εκλεγεί νέα δημοτική αρχή, και το λιγότερο έπρεπε οι επικεφαλής των συνδυασμών να συμμετέχουν, να έχουν γνώση των νέων εξελίξεων, για τα ιδιαίτερα σοβαρά θέματα, τηλεθέρμανσης και της Μαυροπηγής. Είναι στον κόσμο τους, ύστερα λέμε τι φταίει και ο δήμος Εορδαίας είναι στην απομόνωση και την άθλια εικόνα που παρουσιάζει σε όλη του την έκταση! Λυπάμαι τις τελευταίες ημέρες τους, ως Δημοτική αρχή λίγο σεβασμό στο θεσμό, λίγο μεγαλόψυχοι, για το καλό του Δήμου μας!

6 σχόλια

    • Αυτά μας φάγανε και αυτά θα μας ξαναφανε μια και καλή στην Πτολεμαΐδα. Αλλά δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό. Υπάρχει συνέχεια στην Εορδαία και σε στυλ και σε ύφος και σε πολιτικές καταβολές.

  • Δεν καταλαβαινουμε γιατί πρέπει να τον καλέσουν.Τοσα χρόνια απών από όλα ξαφνικά ,ελέω Κλεισθένη εμφανίστηκαν όλοι.

    • Επικεφαλής αντιπολίτευσης στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ορθόδοξο παλαιό πασοκ, παλιός δεητζής, νομίζω ότι ήταν και στο ΔΣ της ΔΕΗ. Άρα γνώστης της ΔΕΗ και προφανώς με γνωριμίες. Κακό είναι δηλαδή να τον καλέσουν; Και όλους, όχι μόνο αυτόν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.