kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Αποφασισμένος να προχωρήσει τη συνεργασία με Μιχαηλίδη & Σημανδράκο, όπως ακριβώς την έχει σκεφτεί, παρά τις εσωτερικές αντιδράσεις, ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας

4 Σεπτεμβρίου 2019
10:27

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, αρκετές είναι οι αντιδράσεις στο συνδυασμό της “Ενότητας” σε ό,τι αφορά, κυρίως, το είδος και το πλαίσιο της συνεργασίας με τους άλλους δύο συνδυασμούς του Κ. Μιχαηλίδη και του Ε. Σημανδράκου. Ωστόσο στην προχθεσινή τρίωρη περίπου συνάντηση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξης τού Λ. Μαλούτα, υπήρχαν και πρόσωπα, όπως ο νεοεκλεγείς πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Καρδιολόγος, Β. Βασιλακόπουλος κι ο εκ νέου εκλεγμένος, της “παλαιάς φρουράς”, Κ. Κυτίδης, που με τις τοποθετήσεις τους εξέφρασαν τη διαφωνία και τις ενστάσεις τους, όχι αποκλειστικά για το είδος και το πλαίσιο των συνεργασιών, αλλά ακόμη και περί της ίδιας της συνεργασίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι απαραίτητη. Σε κάθε περίπτωση, ο Λάζαρος Μαλούτας, γνωρίζοντας από “πρώτο χέρι” τη συμβολή των προαναφερόμενων δύο συνδυασμών στο νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής, το γεγονός ότι ο δικός του συνδυασμός ήταν εκείνος που ζήτησε τη στήριξη και συνεργασία,  την εμπειρία του στα θέματα αυτοδιοίκησης και τ’ ότι επιβάλλονται συνεργασίες στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο που διαμορφώνεται με τον “Κλεισθένη”, έχει διαμηνύσει σε χαμηλούς τόνους – κι ενδεχομένως να τους ανεβάσει αν χρειαστεί – πως αυτή η συνεργασία είναι δεδομένη κι απομένουν οι επιμέρους λεπτομέρειες. Την ίδια στιγμή, οι συνδυασμοί των Κ. Μιχαηλίδη και Ε. Σημανδράκου, βρίσκονται σε στάση αναμονής προκειμένου να ακούσουν συγκεκριμένες προτάσεις του Λ. Μαλούτα, ώστε στη συνέχεια να εκθέσουν τις δικές τους απόψεις. Το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 8/9 όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Μια μικρή “γεύση” περί των πιθανών σεναρίων, έχει δώσει, ήδη, κατ΄ αποκλειστικότητα, εδώ κι αρκετές μέρες η στήλη (κλικ εδώ).

Η Χύτρα

14 σχόλια

  • Σε κάθε περίπτωση, ο Λάζαρος Μαλούτας, γνωρίζοντας από «πρώτο χέρι» τη συμβολή των προαναφερόμενων δύο συνδυασμών στο νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής…Για να ξέρουμε τι έγινε

  • Καλο ειναι οσο αντιδρουν να εχουν αυτογνωσια για το αν μπορουν η οχι να αναλαβουν μια θεση ευθυνης γιατι τοσο ο νεοεκλεγεις δημαρχος οσο και οι επικεφαλης των συνδυασμων εχουν δοικησει ολοι τους ΟΤΑ σε αντιθεση με οσους φερεται οτι αντιδρουν. Δεν ειναι παιχνιδι η διοικηση.

  • Δήμαρχε δείξε πυγμή και προχωρά μόνο με την παράταξη σου. Αλλιώς θα έχεις προβλήματα από τη δική σου παράταξη.ειναι η τελευταία φορά που είσαι δήμαρχος, δείξε κάτι διαφορετικό, άλλωστε έχεις εμπειρία.δεν αρέσουν στον κόσμο τα πάρε δώσε τόσους μηνες

  • ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΧΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ

    • Τώρα που θα βάλει Μιχαηλίδη θα πάμε πολύ μπροστά γελάσαμε, ο Μιχαηλίδης μόνο για τον εαυτό του νοιάζεται αλλά δν πειράζει το πάθημα πρέπει να σας γίνει μάθημα.

  • Σωστά νομίζω σκέπτεται ο νέος δήμαρχος γιατί δεν του διαφεύγει προφανώς ότι τον στηρίξαμε στη δεύτερη Κυριακή και οι ψηφοφόροι των άλλων συνδυασμών.αλλιως……….αμφιβολο το αποτέλεσμα..

  • Λάζαρε συνεργάσου με τους συνδυασμούς και όχι με τους επικεφαλής. Εάν δώσεις θέσεις στους επικεφαλής θα αποδειχθεί ο ρόλος τους, που τα έκαναν όλα για την καρέκλα και τον μισθό.

  • Λάζο αν κάνεις το λάθος να μας βάλεις τον Σήμανδράκο και Μιχαηλίδη τότε λυπάμαι που σε ψήφισα . Εμείς θέλουμε ανθρώπους του συνδυασμού σου κι ας μην είναι εκλεγμένη . Δούλεψε με το νέο νόμο όπως πολύ καλά ξέρεις . Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη και άτομα μη εκλεγμένα και αν χρειαστεί βάλε άτομα των συνδιασμων των δύο να δούμε τι θα ακούσεις . Θα δεχτεί ο Μιχαηλίδης και ο Σήμανδράκος να μην είναι οι ίδιοι τους ? Για ρώτα τους ?
    εμείς ψηφίσαμε Ενότητα . Αυτοί λοιπόν θέλουμε να μας αποδείξουν αν μπορούν .

  • Τώρα που θα βάλει Μιχαηλίδη θα πάμε πολύ μπροστά γελάσαμε, ο Μιχαηλίδης μόνο για τον εαυτό του νοιάζεται αλλά δν πειράζει το πάθημα πρέπει να σας γίνει μάθημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.