0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό.
-
Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το αυγό και ανακατεύουμε.
-
Ρίχνουμε περίπου το μισό αλεύρι, το αλάτι και δουλεύουμε.
-
Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
-
Την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
-
Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την ανοίγουμε σε ορθογώνιο φύλλο.
-
Το βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
-
Τοποθετούμε τα τετράγωνα από το κασέρι και τα πατάμε να βυθιστούν στην ζύμη.
-
Κόβουμε περιμετρικά από τα κασεράκια.
-
Αλείφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.